20000000000002/20000000000101/20000000001005
Korkuteli Armut Karyağdı Kg

Korkuteli Armut Karyağdı Kg

Reyondan

Fırında Armut 

1. 4 orta boy armutu yıkayıp ortadan ikiye kesin, çekirdeklerini çıkartın. Kararmaması için limonla ovun.

2. Armutların çukur kısmı üstte kalacak şekilde yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. 

3. Üzerlerine 1 tatlı kaşığı tereyağı ekleyip 4 yemek kaşığı esmer şeker ve 1 tatlı kaşığı tarçın serpin.

4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika kadar pişirin.

5. Fırından çıkardığınız sıcak armutları servis tabaklarına alıp, üzerlerini ceviz içi ve lor peyniri ile süsleyerek ılık olarak servis edin.

Afiyet olsun! 

Fırında Armut 

1. 4 orta boy armutu yıkayıp ortadan ikiye kesin, çekirdeklerini çıkartın. Kararmaması için limonla ovun.

2. Armutların çukur kısmı üstte kalacak şekilde yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. 

3. Üzerlerine 1 tatlı kaşığı tereyağı ekleyip 4 yemek kaşığı esmer şeker ve 1 tatlı kaşığı tarçın serpin.

4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika kadar pişirin.

5. Fırından çıkardığınız sıcak armutları servis tabaklarına alıp, üzerlerini ceviz içi ve lor peyniri ile süsleyerek ılık olarak servis edin.

Afiyet olsun!