İçindekiler
BUĞDAY UNU (GLUTEN), BÜTÜN YUMURTA TOZU, ŞEKER, TEREYAĞ AROMASI, VANİLYA AROMASI (%0.5 ).
Alerjen Uyarısı
YUMURTA, BUĞDAY UNU.(GLUTEN)
Net Miktar (g/ml)
130
Menşei
TÜRKİYE
İşletme Kayıt No
TR-35-K-035184
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
KOR AGRO ORGANİK GIDA İNŞ.ENERJİ SAN.VE TİC.A.Ş.
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
034261
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
ARMUTLU BUCAĞI CUMHURİYET MAH. HAYVANKIRAN MEVKİİ NO.5/2 KEMALPAŞA İZMİR
Kullanım Önerileri
PANKEK HAZIRLANIŞI:DERİN BİR KABA 130 G KOR PANKEK WAFFLE KARIŞIMINI KOYUNUZ. ÜZERİNE BİR BARDAK SÜT (200 ML) EKLEYİP ÇIRPICI VEYA ÇATAL YARDIMIYLA 1-2 DK ÇIRPIN. YAPIŞMAZ BİR TAVAYA PANKEK HAMURUNDAN 1-1,5 YEMEK KAŞIĞI VEYA YARIM KEPÇE İLE ALARAK TAVAYA DÖKÜN VE HAFİFÇE YAYIN. KISIK ATEŞTE HER İKİ YÜZEYİ DE YAKLAŞIK 1-2 DK KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİN. HAZIRLADIĞINIZ PANKEKLERİ SERVİS TABAĞINA ALINIZ. BAL, REÇEL, KAKOLU FINDIK KREMASI VEYA TAZE MEYVELERLE SERVİSE SUNABİLİRSİNİZ.WAFFLE HAZIRLANIŞI: DERİN BİR KABA 135 G KOR PANKEK WAFFLE KARIŞIMINI KOYUNUZ. ÜZERİNE 1 BARDAK (200 ML) SÜT EKLEYİP ÇIRPICI VEYA ÇATAL YARDIMIYLA 1-2 DK ÇIRPIN. ISINMIŞ PİŞİRME YÜZEYİNİN ORTASINA 2-3 YEMEK KAŞIĞI HAMUR DÖKÜN VE YAYIN. ORTA DERECEDE ALTIN RENGİNE DÖNÜNCEYE KADAR YAKLAŞIK 4-5 DK PİŞİRİN VE DİKKATLİCE ÇIKARIN. BAL, REÇEL, KAKAOLU FINDIK KREMASI VEYA TAZE MEYVELERLE SERVİSE SUNABİLİRSİNİZ.
İçindekiler
BUĞDAY UNU (GLUTEN), BÜTÜN YUMURTA TOZU, ŞEKER, TEREYAĞ AROMASI, VANİLYA AROMASI (%0.5 ).
Alerjen Uyarısı
YUMURTA, BUĞDAY UNU.(GLUTEN)
Net Miktar (g/ml)
130
Menşei
TÜRKİYE
İşletme Kayıt No
TR-35-K-035184
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
KOR AGRO ORGANİK GIDA İNŞ.ENERJİ SAN.VE TİC.A.Ş.
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
034261
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
ARMUTLU BUCAĞI CUMHURİYET MAH. HAYVANKIRAN MEVKİİ NO.5/2 KEMALPAŞA İZMİR
Kullanım Önerileri
PANKEK HAZIRLANIŞI:DERİN BİR KABA 130 G KOR PANKEK WAFFLE KARIŞIMINI KOYUNUZ. ÜZERİNE BİR BARDAK SÜT (200 ML) EKLEYİP ÇIRPICI VEYA ÇATAL YARDIMIYLA 1-2 DK ÇIRPIN. YAPIŞMAZ BİR TAVAYA PANKEK HAMURUNDAN 1-1,5 YEMEK KAŞIĞI VEYA YARIM KEPÇE İLE ALARAK TAVAYA DÖKÜN VE HAFİFÇE YAYIN. KISIK ATEŞTE HER İKİ YÜZEYİ DE YAKLAŞIK 1-2 DK KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİN. HAZIRLADIĞINIZ PANKEKLERİ SERVİS TABAĞINA ALINIZ. BAL, REÇEL, KAKOLU FINDIK KREMASI VEYA TAZE MEYVELERLE SERVİSE SUNABİLİRSİNİZ.WAFFLE HAZIRLANIŞI: DERİN BİR KABA 135 G KOR PANKEK WAFFLE KARIŞIMINI KOYUNUZ. ÜZERİNE 1 BARDAK (200 ML) SÜT EKLEYİP ÇIRPICI VEYA ÇATAL YARDIMIYLA 1-2 DK ÇIRPIN. ISINMIŞ PİŞİRME YÜZEYİNİN ORTASINA 2-3 YEMEK KAŞIĞI HAMUR DÖKÜN VE YAYIN. ORTA DERECEDE ALTIN RENGİNE DÖNÜNCEYE KADAR YAKLAŞIK 4-5 DK PİŞİRİN VE DİKKATLİCE ÇIKARIN. BAL, REÇEL, KAKAOLU FINDIK KREMASI VEYA TAZE MEYVELERLE SERVİSE SUNABİLİRSİNİZ.


