Komili Riviera Zeytinyağı 5 L Teneke

Komili Riviera Zeytinyağı 5 L Teneke

Marka: Komili
121,95 TL
79,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Komili Riviera Zeytinyağı 5 L Teneke

Komili Riviera Zeytinyağı, sıcak ve soğuk yemeklerinizin lezzetine lezzet katacak ve uzun süre taze olarak kullanabileceğiniz bir zeytinyağı olarak öne çıkıyor. Natürel ve rafine zeytin yağlarının modern teknolojiyle donatılmış tesislerde karıştırılmasıyla elde edilen Komili Riviera Zeytinyağı, sıcak yemeklerin ve mezelerin son derece hafif ve lezzetli olmasını sağlıyor. Ağır ve kokulu bulduğu için zeytinyağı tüketmeyi tercih etmeyen kişilerin damak tadına da hitap eden Komili Riviera Zeytinyağı, kokusuz ve hafif içeriğiyle dikkat çekiyor.

  • Ayvalık bölgesinin lezzetli zeytinlerinden üretilmiştir.
  • Kokusuz ve hafiftir.
  • Lezzetli aromasıyla hem sıcak hem de zeytinyağlı soğuk yemek ve mezelerde kullanılabilir.
  • 5 litrelik hacmiyle uzun süre dayanır.
  • Ağzı kapalı şekilde güneş görmeyen bir yerde saklanmalıdır.

Detay

Çam Fıstıklı ve Peynirli Dolgulu Krep 

Malzemeler:

Riviera Zeytinyağı

Yarım su bardağı kıyılmış nane, maydanoz ve dereotu

120 ml süt

3 yumurta

25 gr un

Tuz


İç harcı için:

1 yemek kaşığı Riviera Zeytinyağı

1 haşlanmış patates

200 gr lor peyniri

100 gr tulum peyniri

2 yemek kaşığı çam fıstığı

5 parça kurutulmuş domates

Tuz, taze çekilmiş karabiber


Sos için:

2 yemek kaşığı Riviera Zeytinyağı

1 küçük boy soğan

Tuz, toz şeker, 1 diş sarımsak

4 közlenmiş salçalık kırmızı biber

2 közlenmiş domates


Yapılışı:

Sos için, közlenmiş domates ve biberleri küçük doğrayın. Soğan ve sarımsağın kabuğunu soyup kıyın. Riviera Zeytinyağı’nı tavaya alıp ısıtın. Soğan ve sarımsağı ekleyip kısık ateşte kavurun. Közlenmiş biber ve domatesi ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz ve bir tutam şekerle tatlandırın. İç harcı için, haşlanmış patatesi rendeleyin. Çam fıstıklarını zeytinyağında kısık ateşte kavurun. Ocaktan alıp ılındırın. Domatesleri sıcak suda bekletip yumuşatın ve küçük doğrayın. Kavrulmuş fıstıklara, rendelenmiş patates, ufalanmış tulum peyniri, lor peyniri, kurutulmuş domates, taze çekilmiş karabiber ve gerekirse tuz ekleyip karıştırın. Krep için, kıyılmış taze aromatik otlar, süt, yumurtalar, un ve tuzu bir kasede karıştırın. Yapışmaz yüzeyli tavaya bir fırça yardımıyla zeytinyağı sürüp ısıtın. Tavaya küçük bir kepçe dolusu hamurdan aktarıp tavayı hafifçe sallayın (Hamurun tavaya eşit olarak dağılması için). Hamurun diğer yüzünü de pişirip tüm malzemeyi 4 krep olacak şekilde hazırlayın. Peynirli iç harcı kreplerin üzerine paylaştırıp dilediğiniz şekilde katlayın. Lezzetli ve hafif dolgulu krep hazır, yanında közlenmiş biber ve domates sosuyla birlikte servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi