Kombucha, çay sirkesi de denen iyi bakteri ve enzimlerle dolu hafif gazlı fermente edilmiş çaydır. Yaklaşık 2200 yıl önce Çin'de keşfedilmiş ve o zamandan beri günlük hayatta kullanılmaya devam edilmektedir. Sadece yeşil çayın fermentasyonuyla elde edilen ve bütün aromaların bazını oluşturan bir kombucha ürüdünür. Doğal fermantasyon sonucu vücut sistemi için önemli olan birçok prebiyotik, probiyotik, aminoasit, vitamin ve mineral barındıran bu ürün sizler için lezzetli bir içecek alternatifidir. İçimi çok rahat olan bu ürünü meyve ve meyve suları ile karıştırarak tüketebilirsiniz.
Kombucha, çay sirkesi de denen iyi bakteri ve enzimlerle dolu hafif gazlı fermente edilmiş çaydır. Yaklaşık 2200 yıl önce Çin'de keşfedilmiş ve o zamandan beri günlük hayatta kullanılmaya devam edilmektedir. Sadece yeşil çayın fermentasyonuyla elde edilen ve bütün aromaların bazını oluşturan bir kombucha ürüdünür. Doğal fermantasyon sonucu vücut sistemi için önemli olan birçok prebiyotik, probiyotik, aminoasit, vitamin ve mineral barındıran bu ürün sizler için lezzetli bir içecek alternatifidir. İçimi çok rahat olan bu ürünü meyve ve meyve suları ile karıştırarak tüketebilirsiniz.