DSACategoryId/20000000000005/20000000000126/20000000001118/20000000010382
Kenton Tatlı Şefi Pandispanya Karışımı 350 G

Kenton Tatlı Şefi Pandispanya Karışımı 350 G

Marka: Kenton
8,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Önerileriniz

Kenton Tatlı Şefi Pandispanya Karışımı 350 G

Kenton Tatlı Şefi Pandispanya Karışımı, çok sevdiğiniz pastaları, evinizde yapma ikanı sunuyor. 


Sade pandispanya hem meyveli hem de çikolatalı pastalar için enfes bir taban olacak. Doğum günlerinde ya da misafirleriniz geldiğinde ev yapımı pastalarınızla damaklarda unutulmaz lezzetler bırakacaksınız. 

İçindekiler
Şeker, Buğday unu, Buğday nişastası, Mısır nişastası, Emülgatör (Yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin laktik ve asetik asit esterleri), Glikoz şurubu, Kabartıcılar (Sodyum asit profosfat, Sodyum bikarbonat), Yağsız Süttozu, Kıvam arttırıcı (Ksantan gam), Vanilya ekstraktı (% 0,1).

Alerjen Uyarısı
GLUTEN, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

Net Miktar (g/ml)
350

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-34-K-001165

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
KENTON GIDA SAN.A.Ş.

Kullanım Önerileri
"Vanilyalı Pandispanya yapmak için: 3 yumurta 75 ml (7-8 yemek kaşığı) su Kakaolu Pandispanya yapmak için: 3 yumurta 75 ml (7-8 yemek kaşığı) su 25 ml (2-3 yemek kaşığı) sıvı yağ 25 g (2-3 yemek kaşığı) kakao Arzuya göre bir tutam tarçın Kalıp 26 cm çapında kelepçeli kek kalıbı Pişirme süresi : 30-40 dakika Fırın ayarı : 160-170 °C (önceden ısıtılmış) Fırınınızın markasına ve modeline göre pişirme süresi değişiklik gösterebilir. HAZIRLANILIŞI : 1 Hamurun hazırlanışı Çırpma kabına koyduğunuz un karışımına, vanilyalı ve kakaolu pandispanya hazırlama tercihinize göre, ?Tarife ilave edilecekler? kısmında bahsedilen malzemeleri ilave ediniz. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 4 dakika çırpınız. 2 Hamurun pişirilmesi Hamuru 26 cm çapında ve pişirme kağıdı serilmiş, yanları yağlanmış kalıba döküp üzerini düzeltiniz. Belirtilen fırın ayarı ve pişirme süresine göre pişiriniz. Fırından alıp soğuması için bekletiniz ve kalıptan çıkarınız. 3 Süsleme Soğuyan pandispanyayı enlemesine 2 veya 3 parçaya kesiniz, kat aralarını ve üzerini uygun malzemeler ile süsleyerek servis yapın. "

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Enerji (kcal) 269
Enerji (kJ) 1138
Yağ (g) 3
Doymuş yağ (g) 2
Karbonhidrat (g) 54
Şeker (g) 25
Nişasta (g) 12
Protein (g) 5
Tuz (g) 0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

( ) Sepetinize Eklendi