20000000000002/20000000000101/20000000001003
Kavun Sarı

Kavun Sarı

Reyondan

Kavunlu Dondurma

1. Kavunu ortadan ikiye kesip, çekirdekli kısımlarını kaşıkla temizleyin.

2. Kavunları kabuklarından ayırıp, ince ince dilimleyin.

3. Elde ettiğiniz kavun dilimlerini yağlı kağıt serili bir tepsi üzerinde derin dondurucuda soğutun.

4. Donuk bir hal alan kavunları, taze sıkılmış limon suyu, bal ve su ilavesiyle püre haline gelinceye kadar robottan geçirin ve geniş bir kalıba alıp yeniden dondurun.

5. Karışım donduğunda servis edebilirsiniz. 

Afiyet olsun! 


Kavunlu Dondurma

1. Kavunu ortadan ikiye kesip, çekirdekli kısımlarını kaşıkla temizleyin.

2. Kavunları kabuklarından ayırıp, ince ince dilimleyin.

3. Elde ettiğiniz kavun dilimlerini yağlı kağıt serili bir tepsi üzerinde derin dondurucuda soğutun.

4. Donuk bir hal alan kavunları, taze sıkılmış limon suyu, bal ve su ilavesiyle püre haline gelinceye kadar robottan geçirin ve geniş bir kalıba alıp yeniden dondurun.

5. Karışım donduğunda servis edebilirsiniz. 

Afiyet olsun!