20000000000002/20000000000102/20000000001012

Kabak Sakız Kg

Reyondan

Kabak ile kahvaltılarınıza da lezzet katabileceğinizi biliyor muydunuz? Rendelediğiniz bir adet kabağı 2 yumurta, 1 kaşık un, bir miktar süt ve biraz tuz ile çırptıktan sonra hafifçe yağlamış olduğunuz yapışmayan bir tavada omlet gibi pişirebilirsiniz. Arzunuza göre baharat ekleyebilirsiniz. Omleti hazırlarken öncelikle yumurta ve tuzu çırpmanız, daha sonrasında kabakları ilave etmeniz tavsiye edilir. Ununu da ekledikten sonra kıvamı hafif akışkan olacak şekilde süt eklemeniz gerekmektedir. Üzerine maydanoz ile süsleme yapabilirsiniz. Daha farklı lezzetler yakalamak için, diğer sebzelerle de omletinizi karıştırabilirsiniz.

Kabak ile kahvaltılarınıza da lezzet katabileceğinizi biliyor muydunuz? Rendelediğiniz bir adet kabağı 2 yumurta, 1 kaşık un, bir miktar süt ve biraz tuz ile çırptıktan sonra hafifçe yağlamış olduğunuz yapışmayan bir tavada omlet gibi pişirebilirsiniz. Arzunuza göre baharat ekleyebilirsiniz. Omleti hazırlarken öncelikle yumurta ve tuzu çırpmanız, daha sonrasında kabakları ilave etmeniz tavsiye edilir. Ununu da ekledikten sonra kıvamı hafif akışkan olacak şekilde süt eklemeniz gerekmektedir. Üzerine maydanoz ile süsleme yapabilirsiniz. Daha farklı lezzetler yakalamak için, diğer sebzelerle de omletinizi karıştırabilirsiniz.