Kabaklı Omlet
1. Rendelediğiniz bir adet kabağı 2 yumurta, 1 kaşık un, az bir miktar süt ve biraz tuz ile çırptıktan sonra hafifçe yağlamış olduğunuz yapışmayan bir tavada omlet gibi pişirebilirsiniz.
2. Arzunuza göre baharat ekleyebilirsiniz.
3. Omletinizi hazırlarken öncelikle yumurta ve tuzunuzu çırpmanız, daha sonrasında kabaklarınızı ilave etmeniz tavsiye edilir.
4. Ununu da ekledikten sonra kıvamı hafif akışkan olacak şekilde süt eklemeniz gerekmektedir.
5. Üzerine maydanoz ile süsleme yapabilirsiniz. Daha farklı lezzetler yakalamak için, diğer sebzelerle de omletinizi karıştırabilirsiniz.
Kabaklı Omlet
1. Rendelediğiniz bir adet kabağı 2 yumurta, 1 kaşık un, az bir miktar süt ve biraz tuz ile çırptıktan sonra hafifçe yağlamış olduğunuz yapışmayan bir tavada omlet gibi pişirebilirsiniz.
2. Arzunuza göre baharat ekleyebilirsiniz.
3. Omletinizi hazırlarken öncelikle yumurta ve tuzunuzu çırpmanız, daha sonrasında kabaklarınızı ilave etmeniz tavsiye edilir.
4. Ununu da ekledikten sonra kıvamı hafif akışkan olacak şekilde süt eklemeniz gerekmektedir.
5. Üzerine maydanoz ile süsleme yapabilirsiniz. Daha farklı lezzetler yakalamak için, diğer sebzelerle de omletinizi karıştırabilirsiniz.


