Humuslu Salatalık Lokmaları
1. 3 su bardağı konserve nohut, yarım çay bardağı tahin, 1 limonun suyu, 1 tatlı kaşığı kimyon, 1 çay bardağı zeytinyağı, 1 tutam tuz ve 1 diş sarımsağı robottan geçirip, püre haline getirin.
2. 3 salatalığın kabuklarını çizgili soyup ve kalın bir şekilde dilimleyin ve içlerini oyun.
3. İçlerini aldığınız kısma bir sıkma torbası yardımıyla humusları doldurun.
4. Üzerlerini ince kıyılmış maydanoz ve limon kabukları ile süsleyerek servis edin.
Afiyet olsun!
Humuslu Salatalık Lokmaları
1. 3 su bardağı konserve nohut, yarım çay bardağı tahin, 1 limonun suyu, 1 tatlı kaşığı kimyon, 1 çay bardağı zeytinyağı, 1 tutam tuz ve 1 diş sarımsağı robottan geçirip, püre haline getirin.
2. 3 salatalığın kabuklarını çizgili soyup ve kalın bir şekilde dilimleyin ve içlerini oyun.
3. İçlerini aldığınız kısma bir sıkma torbası yardımıyla humusları doldurun.
4. Üzerlerini ince kıyılmış maydanoz ve limon kabukları ile süsleyerek servis edin.
Afiyet olsun!
