20000000000004/20000000000109/20000000010045

Giovanni Colombo Mascarpone 250 G

G.C. Gıda

Giovanni Colombo Mascarpone, süt beyazı renginde ve kolayca sürülebilen bir peynir çeşididir. İtalya'ya özgü bir peynir olan Mascarpone, krema kıvamı sayesinde tatlıların yapımında da kullanılmaktadır.


İtalya'nın Lombardy bölgesinin spesiyalisti olarak pek çok yemekte kullanılan Mascarpone, tiramisunun ana malzemesidir. Risottoyu inceltmek ve zenginleştirmek için tereyağı veya parmesan peyniri yerine de kullanılmaktadır. 


Peynir eğer hemen tüketilmeyecek ise kendi ambalajında saklanmalıdır. Tüm peynir çeşitleri, ışıksız ortamda, buzdolabında muhafaza edilmelidir. Ambalajı açıldıktan sonra ise uygun bir saklama kabında, hava ile teması kesilerek korunmalıdır.




Giovanni Colombo Mascarpone, süt beyazı renginde ve kolayca sürülebilen bir peynir çeşididir. İtalya'ya özgü bir peynir olan Mascarpone, krema kıvamı sayesinde tatlıların yapımında da kullanılmaktadır.


İtalya'nın Lombardy bölgesinin spesiyalisti olarak pek çok yemekte kullanılan Mascarpone, tiramisunun ana malzemesidir. Risottoyu inceltmek ve zenginleştirmek için tereyağı veya parmesan peyniri yerine de kullanılmaktadır. 


Peynir eğer hemen tüketilmeyecek ise kendi ambalajında saklanmalıdır. Tüm peynir çeşitleri, ışıksız ortamda, buzdolabında muhafaza edilmelidir. Ambalajı açıldıktan sonra ise uygun bir saklama kabında, hava ile teması kesilerek korunmalıdır.