20000000000125/20000000000124/20000000010282

Galez Dondurulmuş Antep Fıstıklı Katmer 270 G

Galez

İçindekiler
Katmer yufkası (buğday unu, ayçiçek yağı, su, glukoz şurubu, mısır nişastası, tuz), süt, şeker, irmik, Antep fıstığı(%4,2).

Alerjen Uyarısı
Gluten, Laktoz ve Antep Fıstığı içerir.

Net Miktar (g/ml)
270

Saklama Koşulları
-18 °C muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-27-K-022917

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
MASA TURİZM SAĞLIK PEYZAJ İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
037172

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
OSMANGAZİ MH. PRF.NECMETTİN ERBAKAN CD. 33 SK. NO:71/B ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP

Kullanım Önerileri
1- Fırın, tepsisi ile 180-200 °C?ye kadar ısıtılır. Katmer, kağıdı ile beraber tepsiye konularak fırına verilir. 8-10 dakika üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra katmer servis tabağına ters çevrilerek pişirme kağıdı çıkarılır, isteğe göre üzerine çekilmiş antep fıstığı ilave edilerek servis edilir. Afiyet olsun. 2-Antep fıstıklı katmer çözüldükten ve kâğıdı alındıktan sonra teflon tava az miktarda sıvı yağ ile yağlanarak katmerin her iki tarafı kızartılır. Piştikten sonra isteğe göre üzerine çekilmiş antep fıstığı ilave edilerek servis edilir. Afiyet olsun.

İçindekiler
Katmer yufkası (buğday unu, ayçiçek yağı, su, glukoz şurubu, mısır nişastası, tuz), süt, şeker, irmik, Antep fıstığı(%4,2).

Alerjen Uyarısı
Gluten, Laktoz ve Antep Fıstığı içerir.

Net Miktar (g/ml)
270

Saklama Koşulları
-18 °C muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-27-K-022917

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
MASA TURİZM SAĞLIK PEYZAJ İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
037172

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
OSMANGAZİ MH. PRF.NECMETTİN ERBAKAN CD. 33 SK. NO:71/B ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP

Kullanım Önerileri
1- Fırın, tepsisi ile 180-200 °C?ye kadar ısıtılır. Katmer, kağıdı ile beraber tepsiye konularak fırına verilir. 8-10 dakika üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra katmer servis tabağına ters çevrilerek pişirme kağıdı çıkarılır, isteğe göre üzerine çekilmiş antep fıstığı ilave edilerek servis edilir. Afiyet olsun. 2-Antep fıstıklı katmer çözüldükten ve kâğıdı alındıktan sonra teflon tava az miktarda sıvı yağ ile yağlanarak katmerin her iki tarafı kızartılır. Piştikten sonra isteğe göre üzerine çekilmiş antep fıstığı ilave edilerek servis edilir. Afiyet olsun.