Eti Nero Kakaolu Kremalı Bisküvi 110 g, kakaonun yoğun tadını sevenler için lezzetli bir alternatif. Eti Nero, kakaolu kıtır bisküvi ve nefis kremanın uyumunu bir arada sunuyor.
Tatlı bir şeyler atıştırmak istediğiniz zamanlara veya beş çayı vakitlerinize keyif katan Negro'yu, birbirinden lezzetli tatlı tariflerinde kullanarak da tüketebilirsiniz.
Eti Nero ile Cheesecake Tarifi
Eti Negro ile kolayca hazırlanabilen cheesecake tarifi için malzemeler:
Tabanı için:
- 60 g tereyağı
- 3 paket Eti Negro bisküvi
Kreması için:
- 2 paket labne peyniri
- 1 paket çiğ krema (200 ml)
- 5 yemek kaşığı toz şeker
- 3 adet yumurta
- 1 paket vanilya
Yapılışı:
1. İlk önce tereyağını yakmadan eritin. Eti Negro'ları rondodan geçirin ve tereyağı ile karıştırın.
2. Kelepçeli kabınızın alt tabanına hazırladığını karışı iyice yayın.
3. Daha sonra labne ve şekeri güzelce çırpın. İyice karışınca üstüne çiğ kremayı ve vanilyayı ilave edin. Karışım homojen hale gelince yumurtaları teker teker ekleyerek çırpmaya devam edin.
4. Kremayı, önceden hazırladığınız tabanın üzerine dökün ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında 45 dakika kadar pişirin. Buzdolabında en az 5 saat kadar bekletip servis edin.
Eti Nero Kakaolu Kremalı Bisküvi 110 g, kakaonun yoğun tadını sevenler için lezzetli bir alternatif. Eti Nero, kakaolu kıtır bisküvi ve nefis kremanın uyumunu bir arada sunuyor.
Tatlı bir şeyler atıştırmak istediğiniz zamanlara veya beş çayı vakitlerinize keyif katan Negro'yu, birbirinden lezzetli tatlı tariflerinde kullanarak da tüketebilirsiniz.
Eti Nero ile Cheesecake Tarifi
Eti Negro ile kolayca hazırlanabilen cheesecake tarifi için malzemeler:
Tabanı için:
- 60 g tereyağı
- 3 paket Eti Negro bisküvi
Kreması için:
- 2 paket labne peyniri
- 1 paket çiğ krema (200 ml)
- 5 yemek kaşığı toz şeker
- 3 adet yumurta
- 1 paket vanilya
Yapılışı:
1. İlk önce tereyağını yakmadan eritin. Eti Negro'ları rondodan geçirin ve tereyağı ile karıştırın.
2. Kelepçeli kabınızın alt tabanına hazırladığını karışı iyice yayın.
3. Daha sonra labne ve şekeri güzelce çırpın. İyice karışınca üstüne çiğ kremayı ve vanilyayı ilave edin. Karışım homojen hale gelince yumurtaları teker teker ekleyerek çırpmaya devam edin.
4. Kremayı, önceden hazırladığınız tabanın üzerine dökün ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında 45 dakika kadar pişirin. Buzdolabında en az 5 saat kadar bekletip servis edin.