20000000000002/20000000000102/20000000001009
Erüst Kişniş 25 G

Erüst Kişniş 25 G

Erüst

“Aşotu” olarak da bilinen kişnişi çorbalarınıza, pilavlara, dolmalara ve deniz ürünlerine ilave ederek aromatik bir tat elde edebilirsiniz.


1. Kıyma, yumurtayı, yulaf ezmesi, biraz kişniş, tuz ve biberi bir kapta karıştırın.

2. Bir tavada yağı ısıtın.

3. Sarımsak, köri ve biraz daha kişnişi ısınan yağa ekleyip orta ateşte 1 dakika kadar kavurun.

4. Tavadakileri kıyma kabına aktarıp hepsini iyice yoğurun. 

5. Küçük yuvarlak köfteler yapıp tavayı yağlayarak orta ateşte pişirin.

 

“Aşotu” olarak da bilinen kişnişi çorbalarınıza, pilavlara, dolmalara ve deniz ürünlerine ilave ederek aromatik bir tat elde edebilirsiniz.


1. Kıyma, yumurtayı, yulaf ezmesi, biraz kişniş, tuz ve biberi bir kapta karıştırın.

2. Bir tavada yağı ısıtın.

3. Sarımsak, köri ve biraz daha kişnişi ısınan yağa ekleyip orta ateşte 1 dakika kadar kavurun.

4. Tavadakileri kıyma kabına aktarıp hepsini iyice yoğurun. 

5. Küçük yuvarlak köfteler yapıp tavayı yağlayarak orta ateşte pişirin.