Endanem Kuru Doğal Kefir Mayası, çok kullanımlıktır. Uygun koşullarda bakılırsa sürekli kullanılabilir ve kefir mayası yavaşça büyür. Mayalar büyüdükçe daha fazla miktarda kefir mayalanabilir.
Bu ürün, gıda güvenliğinin azami düzeyde sağlanması ilkesiyle, Türk Patent Enstitüsü tarafından onaylanan patentlenmiş yöntem ve önerilen faydalı model tasarımıyla en uygun tekniklerle korunarak üretilen kuru kefir mayasıdır. Bu maya, Göller Bölgesi Teknokenti kapsamında ve KOSGEB tarafından desteklenen AR-GE İnovasyon Geliştirme Projesi ile bilimsel araştırmalarla en uygun teknoloji tespit edilerek geliştirilmiştir.
Endanem Kuru Doğal Kefir Mayası, çok kullanımlıktır. Uygun koşullarda bakılırsa sürekli kullanılabilir ve kefir mayası yavaşça büyür. Mayalar büyüdükçe daha fazla miktarda kefir mayalanabilir.
Bu ürün, gıda güvenliğinin azami düzeyde sağlanması ilkesiyle, Türk Patent Enstitüsü tarafından onaylanan patentlenmiş yöntem ve önerilen faydalı model tasarımıyla en uygun tekniklerle korunarak üretilen kuru kefir mayasıdır. Bu maya, Göller Bölgesi Teknokenti kapsamında ve KOSGEB tarafından desteklenen AR-GE İnovasyon Geliştirme Projesi ile bilimsel araştırmalarla en uygun teknoloji tespit edilerek geliştirilmiştir.