Elma Cipsi
1. Elmanın kabuklarını soymadan cips gibi, ince dilimler halinde doğrayın.
2. Limon suyu ile hafifçe ovalayıp, kararmalarını engelleyin.
3. Biraz tarçın serperek, yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin. Ancak birbirlerine değmemelerine dikkat edin.
4. 100 °C’de önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 1 saat fırınlayın.
Hepsi bu!
Elma Cipsi
1. Elmanın kabuklarını soymadan cips gibi, ince dilimler halinde doğrayın.
2. Limon suyu ile hafifçe ovalayıp, kararmalarını engelleyin.
3. Biraz tarçın serperek, yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin. Ancak birbirlerine değmemelerine dikkat edin.
4. 100 °C’de önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 1 saat fırınlayın.
Hepsi bu!


