DSACategoryId/20000000000004/20000000000114/20000000001054

Eker Kaymak 200 G

Marka: Eker
13,45 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Eker Kaymak 200 G

Eker Kaymak, kaymağın geleneksel lezzetini kahvaltı sofralarınıza getiriyor. Özellikle bal, reçel ve pekmez ile kahvaltılarınızı şenlendiren kaymağınızı tatlılarınızın yanında da sunabilirsiniz. -1 ile +4 derece arasındaki sıcaklıkta saklanması gereken kaymağınızı sıcakla temas ettirmemeniz önerilir. Bu sayede tazeliğini daha uzun süre korur.




İşletme Kayıt No
TR16-0027

Kullanım Önerileri
Son tüketim tarihine kadar tüketiniz.

Net Miktar (g/ml)
200

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Pastörize inek sütü yağı

Alerjen Uyarısı
Pastörize inek sütü yağı

Saklama Koşulları
3-8 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
EKER SÜT ÜRÜNLERİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Karbonhidrat (g) 1.3
Doymuş yağ (g) 43.5
Enerji (kcal) 549.0
Şeker (g) 1.3
Tuz (g) 0.0
Enerji (kJ) 2297.0
Yağ (g) 60.0
Protein (g) 1.0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Ayva Tatlısı

Malzemeler;

4 adet ayva

3-4 adet karanfil

1 çubuk tarçın

1 su bardağı şeker

2 su bardağı su

150 gr kaymak


Yapılışı;

Ayvaları soyup uzunlamasına ikiye bölün. Çekirdek yataklarını çıkarın, çekirdeklerini bir kenara ayırın. Bir tencerede 2 su bardağı su, ayva çekirdekleri, karanfil ve tarçın kabuğunu kaynatın. Ayvaları kaynar suyun içine atın. Tencerenin kapağını kapatın. Ayvalar yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 10 dakika kısık ateşte pişirin. Üzerine şekeri ilave edin. 10 dakika daha pişirin. Fırını 200 derecede ısıtın. Ayvaları bir tepsiye dizin. 10-15 dakika kadar fırınlayın. Servis tabağına ayva tatlılarını alıp, ortasındaki boşluklara kaymak koyup servis yapın.


( ) Sepetinize Eklendi