DSACategoryId/20000000000005/20000000000126/20000000001118/20000000010382

Dr.Oetker Wolke Vanilyalı Kek Karışımı 430 G

Marka: Dr.Oetker
13,45 TL
10,76 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Dr.Oetker Wolke Vanilyalı Kek Karışımı 430 G

Dr.Oetker Wolke Vanilyalı Kek, kek sevenler için tasarlanmış olup pratik ve hızlı bir şekilde lezzetli kek yapmanızı sağlar. Ürün içeriğinde bulunan vanilya ekstraktı sayesinde zengin içeriğe ve mis gibi kokuya doyacaksınız. Wolke kek karışımı paketinin içerisinde, özel un karışımının yanı sıra pişirme kağıdı ve süsleme için pudra şekeri bulunmaktadır.


Wolke kek karışımına sadece yumurta, süt ve margarin ilave ederek lezzetli limonlu keki hazırlayabilirsiniz. Üstelik Wolke ile yapacağınız kek, bulut gibi hafif ve yumuşak olacaktır.


Öneri: Arzuya göre keke, süt ve margarin yerine, 200 ml. krema kullanabilirsiniz.



İçindekiler
Şeker, buğday unu, buğday nişastası, maltodekstrin, kabartıcılar (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat, glukono delta lakton), glikoz şurubu, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik ve asetik asit esterleri), yumurta akı tozu, aroma vericiler, kıvam arttırıcı (ksantan gam), yağsız süt tozu, vanilya ekstraktı (%0,05), mısır nişastası, topaklanmayı önleyici (trikalsiyum fosfat).

Alerjen Uyarısı
Buğday,yumurta ve süt ürünü içerir.

Net Miktar (g/ml)
430

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR35K000884

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Kullanım Önerileri
"Tarife göre ilave edilecekler: 3 yumurta 100 ml süt 100 g yumuşak margarin Kalıp önerisi: 26 cm çapında kelepçeli kalıp 1- Ön hazırlık ve hamurun hazırlanışı Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın. Turbo pişirme: daha sonra eklenecektir. Alt-üst pişirme: 170°C (önceden ısıtılmış) Kelepçeli kalıbın tabanına pişirme kağıdını serin ve kalıbınızın kenarlarını margarin ile yağlayın. Un karışımını çırpma kabına boşaltıp üzerine yumurta, yumuşak margarin ve sütü ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. 2- Pişirme Hamuru kek kalıbına dökün ve pudra şekerinin yaklaşık yarısını bir süzgeç yardımı ile hamurun üzerine serpin. Kalıbı fırının orta rafına yerleştirin ve belirtilen sürede pişirin. Pişirme süresi: yaklaşık 40-45 dakika. 3- Servis Fırından çıkardığınız keki soğuması için yaklaşık 5 dakika bekletin. Daha sonra bıçak yardımı ile kalıbın kenarlarından ayırarak kelepçeyi çözün. Keki ters çevirerek düz bir tabağa alın ve pişirme kağıdını çıkarın. Servis tabağını kekin üzerine kapatarak yeniden ters çevirin. Soğuduktan sonra kalan pudra şekerini bir süzgeç yardımı ile üzerine serpin ve dilimleyerek servis yapın. "

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Enerji (kcal) 340
Enerji (kJ) 1428
Yağ (g) 12
Doymuş yağ (g) 4
Karbonhidrat (g) 52
Şeker (g) 31
Protein (g) 5
Tuz (g) 0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Wolke Limonlu Kek

Malzemeler:

415 gr. un karışımı

15 gr. pudra şekeri

Pişirme kağıdı

26 cm. çapında kelepçeli kalıp


Öneri: Arzuya göre keke, süt ve margarin yerine, 200 ml. krema kullanabilirsiniz. Yine arzuya göre kekin üzerine, 2 çay bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı su, 1 tatlı kaşığı limon suyu ve 1 tatlı kaşığı limon rendesiyle hazırlayacağınız limonlu karışımı sürerek servis edebilirsiniz.


Ön hazırlık ve hamurun hazırlanışı:

Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın. Turbo pişirme: 160 derece. Alt-üst pişirme: 170 derece olacak şekilde. Kalıbın tabanına pişirme kağıdını serin ve kalıbın kenarlarını margarin ile yağlayın. Un karışımını çırpma kabına boşaltıp üzerine yumurta, süt ve margarini ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. 


Pişirme: 

Hamuru kek kalıbına dökün ve pudra şekerinin yaklaşık yarısını bir süzgeç yardımı ile hamurun üzerine serpin. Kalıbı fırının orta yerine yerleştirin ve belirtilen sürede pişirin. Pişirme süresi: ortalama 40-45 dakikadır.


Servis:

Fırından çıkardığınız keki, kalıbından bir bıçak yardımı ile ayırın ve keki soğumaya bırakın. Daha sonra keki ters çevirerek düz bir tabağa alın ve pişirme kağıdını dikkatlice ayırın. Servis tabağını kekin üzerini kapatarak yeniden ters çevirin. Servisten önce kalan pudra şekerini bir süzgeç yardımı ile kekin üzerine serpin ve dilimleyin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi