Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin
Tüm Sonuçları Görüntüle
Dr.Oetker Wolke Limonlu Kek, kek sevenler için tasarlanmış olup pratik ve hızlı bir şekilde lezzetli kek yapmanızı sağlar. Ayrıca pakette yer alan limonlu glazür tarifi ile de sunulabilir. Wolke kek karışımı paketinin içerisinde, özel un karışımının yanı sıra pişirme kağıdı ve süsleme için pudra şekeri de bulunmaktadır.
Wolke kek karışımına sadece yumurta, süt ve margarin ilave ederek lezzetli limonlu keki hazırlayabilirsiniz. Üstelik wolke ile yapacağınız kek, bulut gibi hafif ve yumuşak olacaktır.
İşletme Kayıt NoTR35K000884
Kullanım Önerileri"Tarife göre ilave edilecekler: 3 yumurta 100 ml süt 100 g yumuşak margarin Kalıp önerisi: 26 cm çapında kelepçeli kalıp 1- Ön hazırlık ve hamurun hazırlanışı Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın. Turbo pişirme: daha sonra eklenecektir. Alt-üst pişirme: 170°C (önceden ısıtılmış) Kelepçeli kalıbın tabanına pişirme kağıdını serin ve kalıbınızın kenarlarını margarin ile yağlayın. Un karışımını çırpma kabına boşaltıp üzerine yumurta, yumuşak margarin ve sütü ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. 2- Pişirme Hamuru kek kalıbına dökün ve pudra şekerinin yaklaşık yarısını bir süzgeç yardımı ile hamurun üzerine serpin. Kalıbı fırının orta rafına yerleştirin ve belirtilen sürede pişirin. Pişirme süresi: yaklaşık 40-45 dakika. 3- Servis Fırından çıkardığınız keki soğuması için yaklaşık 5 dakika bekletin. Daha sonra bıçak yardımı ile kalıbın kenarlarından ayırarak kelepçeyi çözün. Keki ters çevirerek düz bir tabağa alın ve pişirme kağıdını çıkarın. Servis tabağını kekin üzerine kapatarak yeniden ters çevirin. Soğuduktan sonra kalan pudra şekerini bir süzgeç yardımı ile üzerine serpin ve dilimleyerek servis yapın. "
Net Miktar (g/ml)430
MenşeiTÜRKİYE
İçindekilerŞeker, buğday unu, buğday nişastası, maltodekstrin, kabartıcılar (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat, glukono delta lakton), glikoz şurubu, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik ve asetik asit esterleri), yumurta akı tozu, aroma vericiler, kıvam arttırıcı (ksantan gam), yağsız süt tozu, limon suyu tozu (%0,05), mısır nişastası, topaklanmayı önleyici (trikalsiyum fosfat).
Alerjen UyarısıBuğday,yumurta ve süt ürünü içerir.
Saklama KoşullarıSerin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıDR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkındaİnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Wolke Limonlu Kek
Malzemeler:
415 gr. un karışımı
15 gr. pudra şekeri
Pişirme kağıdı
26 cm. çapında kelepçeli kalıp
Öneri: Arzuya göre keke, süt ve margarin yerine, 200 ml. krema kullanabilirsiniz. Yine arzuya göre kekin üzerine, 2 çay bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı su, 1 tatlı kaşığı limon suyu ve 1 tatlı kaşığı limon rendesiyle hazırlayacağınız limonlu karışımı sürerek servis edebilirsiniz.
Ön hazırlık ve hamurun hazırlanışı:
Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın. Turbo pişirme: 160 derece. Alt-üst pişirme: 170 derece olacak şekilde. Kalıbın tabanına pişirme kağıdını serin ve kalıbın kenarlarını margarin ile yağlayın. Un karışımını çırpma kabına boşaltıp üzerine yumurta, süt ve margarini ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın.
Pişirme:
Hamuru kek kalıbına dökün ve pudra şekerinin yaklaşık yarısını bir süzgeç yardımı ile hamurun üzerine serpin. Kalıbı fırının orta yerine yerleştirin ve belirtilen sürede pişirin. Pişirme süresi: ortalama 40-45 dakikadır.
Servis:
Fırından çıkardığınız keki, kalıbından bir bıçak yardımı ile ayırın ve keki soğumaya bırakın. Daha sonra keki ters çevirerek düz bir tabağa alın ve pişirme kağıdını dikkatlice ayırın. Servis tabağını kekin üzerini kapatarak yeniden ters çevirin. Servisten önce kalan pudra şekerini bir süzgeç yardımı ile kekin üzerine serpin ve dilimleyin. Afiyet olsun.
Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.
Öneriniz ekibimiz tarafından en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.
Önerilerininiz gönderilirken bir hata oluştu.
Dr.Oetker Wolke Limonlu Kek Karışımı 430 G
Marka: Dr.Oetker
numaralı telefonunuza gönderilen Mobil Onay Kodu'nu girerek doğrulama işlemini tamamlayın
Şifre ulaşmaz ya da 1 dakika içerisinde şifreyi girmezseniz “Tekrar Gönder” butonu ile yeni şifre talep edebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikamızı inceleyebilirsiniz.