İnce ve çıtır hamuru domates, rendelenmiş mozzarella ve kaşar peyniri ve İtalyan baharatlarıyla zenginleştirilmiştir.
200-220°C ısıtılmış fırında 8-11 dakikada pişirebilir. -6°C 4 gün, -12°C 3 hafta, -18°C 1 yıl saklanabilir.
İtalyan mutfağının tipik sebzeleri olgun dilim domates, brokoli, kabak, biber ve mısır; mozzarella peyniri, soğan, zeytin ve zengin baharatlarla süslenince enfes bir seçenek ortaya çıkıyor.
İnce ve çıtır hamuru domates, rendelenmiş mozzarella ve kaşar peyniri ve İtalyan baharatlarıyla zenginleştirilmiştir.
200-220°C ısıtılmış fırında 8-11 dakikada pişirebilir. -6°C 4 gün, -12°C 3 hafta, -18°C 1 yıl saklanabilir.
İtalyan mutfağının tipik sebzeleri olgun dilim domates, brokoli, kabak, biber ve mısır; mozzarella peyniri, soğan, zeytin ve zengin baharatlarla süslenince enfes bir seçenek ortaya çıkıyor.