İnce ve çıtır hamuru domates, rendelenmiş mozzarella ve kaşar peyniri ve İtalyan baharatlarıyla zenginleştirilmiştir.
200-220°C ısıtılmış fırında 8-11 dakikada pişirebilir. -6°C 4 gün, -12°C 3 hafta, -18°C 1 yıl saklanabilir.
Sosis, sucuk ve salam bir arada pizzaya lezzet katmaktadır. Üstlerine de yeşil ve kırmızı biber, zeytin ve zengin baharatlar serpilmiştir.
İnce ve çıtır hamuru domates, rendelenmiş mozzarella ve kaşar peyniri ve İtalyan baharatlarıyla zenginleştirilmiştir.
200-220°C ısıtılmış fırında 8-11 dakikada pişirebilir. -6°C 4 gün, -12°C 3 hafta, -18°C 1 yıl saklanabilir.
Sosis, sucuk ve salam bir arada pizzaya lezzet katmaktadır. Üstlerine de yeşil ve kırmızı biber, zeytin ve zengin baharatlar serpilmiştir.