DSACategoryId/20000000000005/20000000000126/20000000001115/20000000010365

Dr.Oetker Cheesecake Yap 260 G

Marka: Dr.Oetker
9,45 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Dr.Oetker Cheesecake Yap 260 G

Dr.Oetker’in Cheesecake tutkunları için özel olarak ürettiği Cheesecake Yap ile evde cheesecake yapmak artık çok pratik.


Instant krema özelliği taşıyan Dr. Oetker Cheesecake Yap, sadece soğuk süt ve yoğurt ile pişirilmeden, 3 dakika çırpılarak hazırlanıyor. Arzu edilirse yoğurt yerine, süzme yoğurt ya da labne peyniri de kullanabilirsiniz. Kremanın içerisine limon, portakal kabuğu rendesi, çikolata vb eklenebiliyor.

İşletme Kayıt No
TR35K000884

Kullanım Önerileri
Hazırlanışı: 1)500ml (2,5 su bardağı)buzdolabında soğutulmuş sütü çırpma kabına boşaltın.Üzerine poşetin tamamını ilave edin. 2)Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük sonra yüksek devirde 2 dakika çırpın. 3)üzerine 300g(1,5 su bardağı9 yoğurt ekleyin ve düşük devirde 1 dakika çırpın. Taban hazırlama önerisi:200-250 g tahıllı bisküviyi mutfak robotu ile öğütün.75 g margarini(arzuya göre tereyağı)kısık ateşte eritin.2 yemek kaşığı süt ile birlikte bisküvilere ilave edin.Kaşığın tersi ile hafifçe bastırarak tabana yayın.Tarifine göre hazırladığınız kremayı kalıptaki tabanın üzerine yayın.Üzerini düzeltin ve buzdolabında en az 2 saat bekletin.Bıçak yardımı ile Cheesecake'i kalıbın kenarlarından ayırın,daha sonra kalıbın kelepçesini çözün.Dilimleyerek servis yapın.

Net Miktar (g/ml)
260

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Şeker, modifiye patates nişastası, peynir altı suyu tozu, çözünebilir sığır jelatini, tam hidrojene bitkisel yağ (palm), glikoz şurubu, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik ve asetik asit esterleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), kıvam arttırıcı (karagenan), asitlik düzenleyici (sitrik asit), süt proteini (sodyum kazeinat), tuz, vanilin, aroma vericiler, renklendirici (beta karoten).

Alerjen Uyarısı
Süt ürünü içerir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Karbonhidrat (g) 29
Doymuş yağ (g) 4
Enerji (kcal) 222
Şeker (g) 18
Tuz (g) 0
Enerji (kJ) 932
Yağ (g) 9
Protein (g) 4

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Hazır Cheesecake Yapımı

2,5 su bardağı buzdolabında soğutulmuş sütü çırpma kabına boşaltın. Üzerine poşetin tamamını ilave edin. Mikserin çırpıcı uçları ile önce yüksek sonra düşük devride 2 dk. çırpın. Üzerine 1,5 su bardağı yoğurt ekleyin ve düşük devirde 1 dk. daha çırpın.


Taban Hazırlama Önerisi

200-250 gr. tahıllı bisküviyi mutfak robotuyla öğütün. 75 gr. margarini kısık ateşte eritin. 2 yemek kaşığı süt ile birlikte bisküvilere ilave edin. Kaşık ile iyice karıştırın ve 22-26 cm. çapındaki kelepçeli kalıba alın. Kaşığın tersiyle hafifçe bastırarak tabana yayın. Tarifine göre hazırladığınız kremayı kalıptaki tabanın üzerine yayın. Üzerini düzeltin ve buzdolabında en az 2 saat bekletin. Bıçak yardımı ile cheescake'i kalıbın kenarlarından ayırın. Daha sonra kalıbın kelepçesini çözün, dilimleyerek soğuk servis yapın. 


Öneri

Arzuya göre yoğurt yerine aynı miktarda süzme yoğurt veya labne peyniri kullanabilirsiniz. Buzdolabında bekletme süresini uzatarak daha sert bir yapı elde edebilirsiniz. Tabanı hazırlarken bisküvileri temiz bir poşete koyup üzerinden merdane ile geçerek ezebilirsiniz. 


Öğütülmüş veya ezilmiş bisküvi, fındık ya da badem ile kolayca cheesecake tabanı hazırlanabileceğiz gibi kişiye özel taban tarifleri de kullanılabilir. 

( ) Sepetinize Eklendi