Sütün üç halini yansıtan, lezzet harikası!
Dr. Oetker Trileçe Hindistan Cevizli raflarda yerini aldı. Dr. Oetker Trileçe çeşitleri, klasik tariflere göre çok daha modern ve pratik bir şekilde hazırlanıyor!
Kökeni Latin Amerika’ya kadar dayanan, Balkanlar ve Arnavutluk’ta meşhur olan, hafif ve aynı zamanda damak çatlatan bu müthiş lezzetleri artık arzu ettiğiniz her an kendi mutfağınızda hazırlayabilecek, konuklarınıza, sevdiklerinize gururla sunabilecek ve belki de kimseler ile paylaşmak istemeyeceksiniz.
Tarife göre ilave edilecekler: 3 yumurta,
Islatma sosu karışımı için: 600 ml (3 su bardağı) süt, 200 ml (1 su bardağı) krema
Krema karışımı için: 250 ml (yaklaşık 2,5 çay bardağı) buzdolabında soğutulmuş süt
Sütün üç halini yansıtan, lezzet harikası!
Dr. Oetker Trileçe Hindistan Cevizli raflarda yerini aldı. Dr. Oetker Trileçe çeşitleri, klasik tariflere göre çok daha modern ve pratik bir şekilde hazırlanıyor!
Kökeni Latin Amerika’ya kadar dayanan, Balkanlar ve Arnavutluk’ta meşhur olan, hafif ve aynı zamanda damak çatlatan bu müthiş lezzetleri artık arzu ettiğiniz her an kendi mutfağınızda hazırlayabilecek, konuklarınıza, sevdiklerinize gururla sunabilecek ve belki de kimseler ile paylaşmak istemeyeceksiniz.
Tarife göre ilave edilecekler: 3 yumurta,
Islatma sosu karışımı için: 600 ml (3 su bardağı) süt, 200 ml (1 su bardağı) krema
Krema karışımı için: 250 ml (yaklaşık 2,5 çay bardağı) buzdolabında soğutulmuş süt
