

Özel yetiştirilen mor havuçlar, özenle temizlenerek; su, kaya tuzu ve bulgurla tam 35 gün boyunca mayalanıyor ve fermentasyon süresini tamamladığında Doğanay Şalgam’ı eşsiz lezzetine kavuşturuyor.
Etli yemekler, köfteli yemekler, dolmalar hatta tavuk ve balık yanına da çok yakışan Doğanay Şalgam yemeğin lezzetine lezzet katmasının yanında gazsız ve şekersiz olduğu için de şişkinlik yapmıyor, kolay içiliyor.
Hijyen ve gıda güvenliğine maksimum önem verilerek üretilen Doğanay ürünlerini gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.
Özel yetiştirilen mor havuçlar, özenle temizlenerek; su, kaya tuzu ve bulgurla tam 35 gün boyunca mayalanıyor ve fermentasyon süresini tamamladığında Doğanay Şalgam’ı eşsiz lezzetine kavuşturuyor.
Etli yemekler, köfteli yemekler, dolmalar hatta tavuk ve balık yanına da çok yakışan Doğanay Şalgam yemeğin lezzetine lezzet katmasının yanında gazsız ve şekersiz olduğu için de şişkinlik yapmıyor, kolay içiliyor.
Hijyen ve gıda güvenliğine maksimum önem verilerek üretilen Doğanay ürünlerini gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.