DSACategoryId/20000000000006/20000000000129/20000000001132
Dimes Vişne Nektarı 1 L

Dimes Vişne Nektarı 1 L

Marka: Dimes
6,45 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Dimes Vişne Nektarı 1 L

Anadolu'dan özenle toplanan kaliteli ve lezzetli meyveler 24 saat içinde işlenir. Uluslararası standartlarda üretilir. Ayrıca Dimes her yıl 200.000 adet meyve fidanı yetiştirmektedir.




İçindekiler
Meyve Oranı: en az %20. Su, şeker (pancar şekeri kullanılmıştır), vişne suyu konsantresi. asitlik düzenleyici (sitrik asit), aroma verici (vişne).

Alerjen Uyarısı
Eser miktarda gluten, süt ve süt ürünü içerebilir.

Net Miktar (g/ml)
1000

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-35-K-014056

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
NOBEL PAZ. LTD.ŞTİ.

Kullanım Önerileri
Soğuk içiniz. İçmeden önce çalkalayınız. Serin, kuru ve güneş ışığı almayan ortamlarda depolanmalıdır. Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmeli ve 2 gün içerisinde tüketilmelidir.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Enerji (kcal) 47
Enerji (kJ) 201
Yağ (g) 0
Doymuş yağ (g) 0
Karbonhidrat (g) 11
Şeker (g) 11
Protein (g) 0
Tuz (g) 0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Vişneli Turta

Malzemeler (8 kişilik):

1 su bardağı vişne nektarı

500 gr. dondurulmuş vişne

250 gr. un

1 paket pandispanya hamuru

1 su bardağı toz şeker

200 gr. süt kreması

1 adet rendelenmiş portakal kabuğu

150 gr. margarin

2 paket vanilya

1 adet yumurta sarısı

Tuz


Yapılışı:

Pandispanya hamuru hazırlandıktan sonra, yağlı kağıt ile kaplanmış tepsiye dökün ve 175 derece ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Kremayı vanilya ve portakal kabuğu rendesi ile karıştırıp yarı pişmiş hamurun üzerine sürün. Üzerine vişne nektarı ile karıştırdığınız vişneleri yerleştirin. Un, şeker, bir tutam tuz, yumurta sarısı, 2 yemek kaşığı soğuk su ile birlikte bir kaseye döküp üzerine parça parça kestiğiniz yağı koyun. Bütün malzemeyi karıştırıp hamur haline getirin ve yarım cm. kalınlığında açıp, frambuazların üzerine örtün. Sıcak fırının 2. rafında 30 dakika pişirin, daha sonra soğumaya bırakın. İsteğe göre turtanın üzerine pudra şekeri ya da dondurma koyarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi