DSACategoryId/20000000000006/20000000000129/20000000001132
Dimes Kayısı Nektarı 200 Ml

Dimes Kayısı Nektarı 200 Ml

Marka: Dimes
1,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Dimes Kayısı Nektarı 200 Ml

Anadolu'dan özenle toplanan kaliteli ve lezzetli meyveler 24 saat içinde işlenir. Uluslararası standartlarda üretilir. Ayrıca Dimes her yıl 200.000 adet meyve fidanı yetiştirmektedir.


Meyve sularını; güneş ışığına maruz bırakmadan serin yerde muhafaza ediniz. Son kullanma tarihinden önce tüketiniz.

İçindekiler
SU, KAYISI PÜRE KONSANTRESİ, ŞEKER(PANCAR ŞEKERİ KULLANILMIŞTIR), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(SİTRİK ASİT), AROMA VERİCİ(KAYISI)

Alerjen Uyarısı
ALERJEN UYARISI BULUNMAMAKTADIR

Net Miktar (g/ml)
200

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-35-K-014056

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
NOBEL PAZ. LTD.ŞTİ.

Kullanım Önerileri
SOĞUK İÇİNİZ.İÇMEDEN ÖNCE ÇALKALAYINIZ. AÇILDIKTAN SONRA BUZDOLABINDA SAKLAYINIZ 2 GÜN İÇERİSİNDE TÜKETİLMELİDİR

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Enerji (kcal) 50
Enerji (kJ) 211
Yağ (g) 0
Doymuş yağ (g) 0
Karbonhidrat (g) 12
Şeker (g) 12
Protein (g) 0
Tuz (g) 0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Kayısılı Cevizli Pasta 

Malzemeler (8 kişilik):

1,5 bardak kayısı nektarı 

1/2 bardak portakal suyu (%100)

3 adet yumurta

100 gr. şeker

50 gr. un

60 gr. nişasta

60 gr. öğütülmüş ceviz 

200 gr. kuru kayısı

1 adet limon rendesi

1 tatlı kaşığı kabartma tozu

45 ml. limon suyu

45 ml. sıcak su

500 gr. krema

2 paket şekerli vanilin

300 gr. badem ezmesi

1 çay kaşığı tuz


Hamurun Hazırlanışı:

Yumurtaları, 45 ml. sıcak suyu, şekeri ve bir çay kaşığı tuzu mikser ile 10 dakika kadar koyu krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Un, 40 gr. nişasta, kabartma tozu ve cevizi ilave edip karıştırın. 24 cm. çapında içine fırın kâğıdı koyulmuş ya da yağlanmış kelepçeli bir kalıba koyun. 180 derecede ısıtılmış fırında 25-30 dakika kadar pişirin, kalıpta soğumaya bırakın.


Kremanın Hazırlanışı:

200 gr. kayısıyı irice kıyıp, kayısı nektarı, limon rendesi ve suyu ile kaynatın ve üstü kapalı orta ateşte 15 dakika pişirin. 20 gr. nişastayı portakal suyu ile çırpıp kayısılara ilave edin, bir taşım kaynatın ve soğumaya bırakın. Kremayı, şekerli vanilya ile katılaşıncaya kadar çırpın. Keki enlemesine 3 parçaya kesin. Alttaki parçaya, ilk önce kayısıları yerleştirin, üstüne de krema sürün, üçüncü parçayı da yerleştirin, kalan krema ile üstünü ve kenarlarını kaplayın. Badem ezmesini ince açın. 5 adet 6 cm. kalınlığında şeritler kesin. Şeritleri arka arkaya koyup, pastanın kenarına dizin ve yapışması için hafifçe bastırın. Kalan badem ezmesinden 3 cm. çapında yuvarlaklar çıkartın. 20 gr. kayısıyı ince şeritler halinde kesin. Pastayı, yuvarlak badem ezmesi, kayısı ve tane cevizlerle süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi