20000000000002/20000000000102/20000000001013
Dereotu Adet

Dereotu Adet

Reyondan

Taze Soğanlı Enginar

1. Taze enginarları geniş tabanlı bir tencereye dizin. Küp şeklinde doğranmış patates, havuç ve bezelye garnitür karışımı katın. 

2. Doğranmış dereotu ve taze soğan ekleyin.

3. Zeytinyağı, taze sıkılmış portakal suyu, taze sıkılmış limon suyu, 1 kaşık un, toz şeker, tuz ve az miktarda sıcak suyu karıştırıp enginarların üzerinde gezdirin.

4. Kapağı kapalı tencerede, kısık ateşte 35 dakika kadar pişirip, ılık ya da soğuk olarak servis edin.

Afiyetle!


Taze Soğanlı Enginar

1. Taze enginarları geniş tabanlı bir tencereye dizin. Küp şeklinde doğranmış patates, havuç ve bezelye garnitür karışımı katın. 

2. Doğranmış dereotu ve taze soğan ekleyin.

3. Zeytinyağı, taze sıkılmış portakal suyu, taze sıkılmış limon suyu, 1 kaşık un, toz şeker, tuz ve az miktarda sıcak suyu karıştırıp enginarların üzerinde gezdirin.

4. Kapağı kapalı tencerede, kısık ateşte 35 dakika kadar pişirip, ılık ya da soğuk olarak servis edin.

Afiyetle!