Dereotu Adet

Dereotu Adet

Marka: Reyondan Sebze
1,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Dereotu Adet

Yemeklerde, böreklerde, salatalarda ve kahvaltı sofralarında sevilerek tüketilen yeşillikler arasındaki yerini alarak vazgeçilmez bir lezzet yakalamayı başaran Dereotu, çeşitli şekillerde değerlendirilebiliyor. Yoğurtla birlikte kullanıldığında enfes bir lezzetin ortaya çıkmasını sağlayan dereotu, taze yapısı ve ağızda bıraktığı enfes ve ferah tadıyla sofralara bambaşka bir lezzet katıyor.

Demet şeklinde hazırlandıktan sonra tüketicinin beğenisine sunulan ürünün, uzun süreli bir tazelik için serin ve ışığa maruz kalmayan alanlarda muhafaza edilimesi önerilir.

Detay

Taze Soğanlı Enginar

1. Taze enginarları geniş tabanlı bir tencereye dizin. Küp şeklinde doğranmış patates, havuç ve bezelye garnitür karışımı katın. 

2. Doğranmış dereotu ve taze soğan ekleyin.

3. Zeytinyağı, taze sıkılmış portakal suyu, taze sıkılmış limon suyu, 1 kaşık un, toz şeker, tuz ve az miktarda sıcak suyu karıştırıp enginarların üzerinde gezdirin.

4. Kapağı kapalı tencerede, kısık ateşte 35 dakika kadar pişirip, ılık ya da soğuk olarak servis edin.

Afiyetle!


( ) Sepetinize Eklendi