Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin
Tüm Sonuçları Görüntüle
Haşlama bu ürün için tercih edebileceğiniz bir yöntemdir.
Haşlama yöntemi etin aromasını ve besin değerini korumaya yardımcı olur.
Kış aylarında sıklıkla tercih edilen pişirme yöntemlerinden biridir.
Haşlama tekniği yağsız, sporcu ve diyet beslenmelerinde de tercih edilebilir.
Ayrıca haşladığınız etin suyunu çorba olarak da tüketebilirsiniz.
Haşlama yapmanın püf noktaları:
Etin sertleşmemesi için haşlarken içine tuz ilave edilmemeli, servis ederken tuz eklenmelidir.
Etin ve kemiğin kokusunu alması için haşlarken kereviz, kereviz sapı, defne yaprağı, tane karabiber kullanabilirsiniz.
Sebze ile haşlama daha lezzetli bir sonuç elde etmenizi sağlar. Etiniz haşlamaya başladıktan 20 dakika kadar sonra sebzelerin eklenmesi önemlidir.
Dana Gulaş
1. Bir tencereye zeytinyağını koyup ısıtın.
2. Etleri ve küp doğranmış soğanı ekleyip 10 dakika kadar kavurun.
3. Küp doğranmış havucu, ince kesilmiş kırmızı biberi, unu, salçayı, sarımsağı, defne yaprağını, tuzu ve suyu ekleyin.
4. Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayana kadar pişirin.
5. Gulaşı tereyağlı pirinç pilavı servis edebilirsiniz.
Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.
Öneriniz ekibimiz tarafından en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.
Önerilerininiz gönderilirken bir hata oluştu.
Dana Kuşbaşı Gulaşlık Kg (Büyük Doğranmış)
Marka: Reyondan
numaralı telefonunuza gönderilen Mobil Onay Kodu'nu girerek doğrulama işlemini tamamlayın
Şifre ulaşmaz ya da 1 dakika içerisinde şifreyi girmezseniz “Tekrar Gönder” butonu ile yeni şifre talep edebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikamızı inceleyebilirsiniz.