DSACategoryId/20000000000003/20000000000104/20000000001018/20000000010002
Dana Çıralı Antrikot Kg

Dana Çıralı Antrikot Kg

Marka: Reyondan Et
93,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Ürün Detayı
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Dana Çıralı Antrikot Kg

Sipariş verirken ürün notunda belirtirseniz dilimlenerek hazırlanabilir. 


Dana Çıralı Antrikot, dana kolunun sırt kısmından elde edilir ve dananın en değerli etlerinden biridir. İsmindeki çıralı, kas arasında bulunan yağların dağılımının oluşturduğu görüntüdür. Normal antrikotlardan farkı mozaik yağ dokusu nedeniyle daha lezzetli ve yumuşak olmasıdır. Çıralı Antrikot tava, mangal ve ızgara yemeklerine çok yakışır. Kızgın ateşte her iki yüzeyini birkaç dakika mühürlemeniz halinde suyunu kaybetmez ve bu sayede et yumuşacık olur. 


İçindekiler : Dana Eti

Saklama Koşulu : 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar

ambalaj açıldıktan sonra 2 gün.

Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.


220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim 

% 100 Veteriner Hekim kontrolü 

Türk Standartları Helal Kriterlerine uygun

Soğuk Zincir 

Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik 


Detay

Lokum Antrikot

1. Dikdörtgen bir borcama 1 bardak zeytinyağını dökün.

2. Bir çorba kaşığı yoğurt ilave edin.

3. Kekik dallarını ekleyin.

4. Antrikotları borcama koyun ve her iki tarafını da sosa bulayın. 

5. 2 saat ila 1 gün arasında buzdolabında dinlendirebilirsiniz.

6. Etin dinlenmesinin ardından, iyice ısıttığınız tavada her iki tarafını da karabiber ve tuz da ekleyerek kızarana dek pişirin. Etleri dilimledikten sonra 5 dakika daha tavada kızartın, servise hazır.

( ) Sepetinize Eklendi