Cp Tabaklı Piliç Kalçalı But Kg

Cp Tabaklı Piliç Kalçalı But Kg

Marka: Cp
15,95 TL
11,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Cp Tabaklı Piliç Kalçalı But Kg

CP Tabaklı Piliç But kg. pilicin boyun, göğüs ve kanatlarının alınmasından sonra kalan parçanın ikiye bölünmesi elde edilir. Piliç etleri steril ortamlarda, veteriner hekimleri ve gıda mühendislerinin kontrolünde, hijyenik olarak üretilir.


Yüksek hijyenik şartlarda üretilen civcivler İnegöl, Eskişehir, Bursa, Adapazarı, Bolu, Adana, İzmir, Erzincan ve Erzurum bölgelerindeki 1000'i aşkın kümes sahiplerine sözleşmeli sistemle verilerek etlik piliç üretimi gerçekleştirilir. Günlük kesilmiş, taze piliç eti ürünleri soğuk zincir içerisinde ülke genelindeki tüketim yerlerine düzenli olarak ulaştırılmaktadır.


Izgarada, fırında ya da mangalda pişireceğiniz tavukları marine etmek için, zeytinyağı, süt ya da yoğurt gibi malzemeler kullanabilirsiniz. Yoğurt tavuğa lezzet katan bir malzemedir; tavuk parçalarının üzerine elinizle yoğurt sürüp bunu dış yüzeyini kapladıktan sonra, buzdolabında bekletmeye gerek olmadan, fırın poşetinde, fırında, ızgarada ya da mangalda pişirerek afiyetle yiyebilirsiniz.


Taze ürünler buzdolabında (0 / 4 ° C) muhafaza edildiğinde son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Hemen tüketilmediğinde ise buzlukta 1 ay, derin dondurucuda 3 ay muhafaza edilebilir.


Migros'ta İyi Tavuğun Hikayesi

 

Hormonsuz beslenme programı uygulanan iyi tavuklar, tertemiz yuvalarında, normal büyüme sürelerinde büyüyorlar. 

İyi tavukların düzenli sağlık kontrolü veteriner hekim tarafından yapılıyor. 

İyi tarım uygulamaları sertifikasına sahip ürünler, Kontrol ve Sertifikasyon kuruluşu denetimlerinde 317 farklı kontrol kriterinden başarıyla geçerek rafta yerini alıyor. 

Tüm bu süreçlerde çevreye, insan sağlığına ve hayvan refahına duyarlılık esas alınıyor. 

İyi tavuk sofranıza iyi gelecek!





Detay

Fırında Piliç But

Malzemeler:

2-3 adet piliç but

kirmizi toz biber

Tuz

Sıvıyağ


Yapılışı:

Yıkadığını piliç butları tuzla ovup orta sıcaklıkta fırına verin. Pişmesine yakın kırmızı biber ve sıvıyağ karışımını fırça ile sürün ve pişirmeye bırakın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi