CP Tabaklı Piliç Bonfile piliç göğüsünün sırt kısmı, kemikleri ve derisinin alınmasıyla elde edilir. Piliç etleri steril ortamlarda, veteriner hekimleri ve gıda mühendislerinin kontrolünde, hijyenik olarak üretilir.
Yüksek hijyenik şartlarda, İnegöl, Eskişehir, Bursa, Adapazarı, Bolu, Adana, İzmir, Erzincan ve Erzurum bölgelerindeki 1000'i aşkın kümes sahiplerine sözleşmeli sistemle verilerek etlik piliç üretimi gerçekleştirilir. Günlük kesilmiş, taze piliç eti ürünleri soğuk zincir içerisinde ülke genelindeki tüketim yerlerine düzenli olarak ulaştırılmaktadır.
CP Tabaklı Piliç Bonfile piliç göğüsünün sırt kısmı, kemikleri ve derisinin alınmasıyla elde edilir. Piliç etleri steril ortamlarda, veteriner hekimleri ve gıda mühendislerinin kontrolünde, hijyenik olarak üretilir.
Yüksek hijyenik şartlarda, İnegöl, Eskişehir, Bursa, Adapazarı, Bolu, Adana, İzmir, Erzincan ve Erzurum bölgelerindeki 1000'i aşkın kümes sahiplerine sözleşmeli sistemle verilerek etlik piliç üretimi gerçekleştirilir. Günlük kesilmiş, taze piliç eti ürünleri soğuk zincir içerisinde ülke genelindeki tüketim yerlerine düzenli olarak ulaştırılmaktadır.