Cp Büyük Tabaklı Piliç Kanat Kg

Cp Büyük Tabaklı Piliç Kanat Kg

Marka: Cp
29,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Cp Büyük Tabaklı Piliç Kanat Kg

CP Büyük Tabaklı Piliç Kanat kg. kanadın karkasla birleştiği eklemden kesilerek elde edilir. Piliç etleri steril ortamlarda, veteriner hekimleri ve gıda mühendislerinin kontrolünde, hijyenik olarak üretilir.


Yüksek hijyenik şartlarda üretilen civcivler İnegöl, Eskişehir, Bursa, Adapazarı, Bolu, Adana, İzmir, Erzincan ve Erzurum bölgelerindeki 1000'i aşkın kümes sahiplerine sözleşmeli sistemle verilerek etlik piliç üretimi gerçekleştirilir. Günlük kesilmiş, taze piliç eti ürünleri soğuk zincir içerisinde ülke genelindeki tüketim yerlerine düzenli olarak ulaştırılmaktadır.


Taze ürünler buzdolabında (0 / 4 ° C) muhafaza edildiğinde son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Hemen tüketilmediğinde ise buzlukta 1 ay, derin dondurucuda 3 ay muhafaza edilebilir.


Mangalda lezzetli bir tavuk yapmak için; tavuğun etten daha geç piştiğini göz önüne almalısınız. Tavuk ne kadar çok çevrilirse o kadar iyi pişer. Mangal keyfinizde et ve köfte de varsa ilk olarak tavuğu pişirmeniz gerekir. Tavuk eti yanarsa tadında acılık olacağını da unutmamalısınız.


Migros'ta İyi Tavuğun Hikayesi

 

Hormonsuz beslenme programı uygulanan iyi tavuklar, tertemiz yuvalarında, normal büyüme sürelerinde büyüyorlar. 

İyi tavukların düzenli sağlık kontrolü veteriner hekim tarafından yapılıyor. 

İyi tarım uygulamaları sertifikasına sahip ürünler, Kontrol ve Sertifikasyon kuruluşu denetimlerinde 317 farklı kontrol kriterinden başarıyla geçerek rafta yerini alıyor. 

Tüm bu süreçlerde çevreye, insan sağlığına ve hayvan refahına duyarlılık esas alınıyor. 

İyi tavuk sofranıza iyi gelecek!










Detay

Izgara Kanat

Malzemeler:

1 kg. tavuk kanat


Sos İçin:

1 soğan

1 çorba kaşığı biber salçası

Yarım limonun suyu

3 çorba kaşığı sıvı yağ

1 tatlı kaşığı kırmızı biber

1 tatlı kaşığı kekik

Tuz


Yapılışı:

Sosu hazırlamak için soğanı soyup piyazlık doğrayın. Büyük bir kabın içine tavuk kanatları alıp üzerine soğan, salça, sıvı yağ, limon suyu ve baharatı ilave edin. Elinizle ovarak tavuk kanatları karışıma bulayın. En az 2 saat bekletin. Daha sonra ister mangalda ister ızgarada alt üst eşit miktarda pişecek şekilde kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi