Lux Norveç Somon Füme, 100 gramlık vakumlu paketindedir. +4ºC’de 30 gün, -18 ºC’de 1 yıl muhafaza edilebilir.
Somon füme, fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulup dilimlenmesi ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilmiştir.
Sushi yapımı için ideal olan somon fümeyi aperitif olarak dilediğiniz tarifte kullanabilirsiniz. 5 dakikanızı ayırarak hazırlayabileceğiniz pratik lezzetlerin de baş tacı olacak fümeyi, közlenmiş sebzeler ve peynir eşliğinde sandviç arasında afiyetle yiyebilirsiniz.
Lux Norveç Somon Füme, 100 gramlık vakumlu paketindedir. +4ºC’de 30 gün, -18 ºC’de 1 yıl muhafaza edilebilir.
Somon füme, fileto edilmiş somon balığı etinin kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması, soğutulup dilimlenmesi ve porsiyonlanarak vakum ambalajlanması ile elde edilmiştir.
Sushi yapımı için ideal olan somon fümeyi aperitif olarak dilediğiniz tarifte kullanabilirsiniz. 5 dakikanızı ayırarak hazırlayabileceğiniz pratik lezzetlerin de baş tacı olacak fümeyi, közlenmiş sebzeler ve peynir eşliğinde sandviç arasında afiyetle yiyebilirsiniz.