DSACategoryId/20000000000003/20000000000105/20000000001023
Bolca Hindi Sote But Kg

Bolca Hindi Sote But Kg

Marka: Bolca
45,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Bolca Hindi Sote But Kg

Hindi eti, hem yumuşak hem de protein miktarı fazla olan bir et türüdür. Çoğu et çeşidine göre daha az yağ miktarına sahip olduğu için sıklıkla tercih edilmektedir. Bolca Hindi Sote But, günlük protein ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı olur.

Bolca Hindi Sote But, tek başına tüketilebileceği gibi yanında salata veya garnitürler ile de tüketilebilir. Hindi etini fırında ya da ızgarada az yağ ile pişirmeniz mümkündür.

Bolca Hindi Sote But, buzdolabında muhafaza edilmelidir. Hindi sote butu aldığınız gün tüketmeyecekseniz buzdolabınızın buzluk kısmında muhafaza etmeniz gerekir. Bolca Hindi Sote But, mutlaka paketi üzerinde yer alan son kullanma tarihinden önce tüketilmelidir.

Detay

Hindili Talaş Böreği

Malzemeler:

10 adet milföy hamuru

½ kg hindi but kuşbaşı

1 çay kaşığı karabiber

3-4 yemek kaşığı konserve bezelye

2 yemek kaşığı tereyağ

1 yemek kaşığı kekik

3-4 yemek kaşığı un

1 yemek kaşığı tuzot

1 yumurta

3 soğan

1 havuç


Yapılışı:

Hindi etini kuşbaşı olacak şekilde kesin. Etlerinin üzerine 1 çay bardağı su ekleyip haşlayın. Suyunu çekince tereyağını ekleyin. Piyazlık doğranmış soğanları ilave edin. Havuçları zar şeklinde doğrayıp soğanla birlikte kavurun. Kekik, karabiber ve tuzotu ekleyin. Karıştırıp bezelyeleri ilave edin. 2 adet milföy hamurunu ayırın. Tezgahı unlayıp herbir milföy hamurunu enine ve boyuna merdane ile inceltin. Ortasına 2 yemek kaşığı harç koyup bohça şeklinde kapatın. Kapanan yer alta gelecek şekilde yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Ayırdığınız milföy hamurlarını şeritler halinde keserek böreklerin üzerine dekore edin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında kızartın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi