Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin
Tüm Sonuçları Görüntüle
Bolca Hindi Pirzola Kemiksiz kg. lezzetlidir. Hindi eti yumuşak bir ettir.
MenşeiTÜRKİYE
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıBOLCA HİNDİ ÜRETİM VE PAZ.A.Ş.
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkındaİnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Patlıcanlı Hindi Pirzola
Malzemeler:
8 adet hindi pirzola
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet büyük boy soğan
2 diş sarımsak
400 gr. domates
250 ml. su
2 çorba kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı tarçın
3 adet orta boy patlıcan
2 adet dolmalık biber
Tuz
Tane karabiber
Yapılışı:
Zeytinyağından 3 çorba kaşığı ayırın. Kalan yağı ısıtıp, etleri yerleştirin. Hızlı ateşte, her iki yüzlerini, altın sarısı renk alıncaya kadar, yaklaşık 3`er dak. pişirin. Etleri bir tabağa alın ve sıcak tutun. Aynı tavada kalan yağın yarısını ısıtıp, soğanları katın. Orta ateşte ve karıştırarak, soğanlar hafif kahverengi oluncaya kadar, yaklaşık 5-6 dak. soteleyin. Karıştırmaya devam ederek sarımsak ve domatesi ekleyip, 5 dak. pişirin. Hafifçe karıştırarak suyu ilave edip, tuz ve karabiber serpin. Hızlı ateşte kaynama noktasına kadar ısıtın. Ateşi kısın ve ara ara karıştırarak, 7-8 dak. pişirin.
Limon suyunu gezdirin. Tarçın serpip, hafifçe karıştırın. Patlıcanların üzerine tuz serpip, 10-15 dak. bekletin. Bol suyla yıkayıp, hafifçe sıkarak fazla sularını sıkın ve kağıt havlu ile kurulayın. Kalan yağı ısıtıp, patlıcanları yerleştirin. Hızlı ateşte, her iki tarafları altın sarısı renk alıncaya kadar, 1-2 dak. kızartın ve kalın dipli, yayvan bir tencereye yerleştirin. Aynı tavada biberleri, hızlı ateşte 2-3 dak. pişirin. Patlıcanların üzerine sırasıyla etleri yerleştirin, domates sosunu gezdirin ve biberleri serpin. Hızlı ateşte kaynama noktasına kadar ısıtın. Ateşi kısıp, tencerenin kapağını kapatın ve etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 15-20 dak. pişirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.
Öneriniz ekibimiz tarafından en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.
Önerilerininiz gönderilirken bir hata oluştu.
Bolca Hindi Pirzola Kemiksiz Kg
Marka: Bolca
numaralı telefonunuza gönderilen Mobil Onay Kodu'nu girerek doğrulama işlemini tamamlayın
Şifre ulaşmaz ya da 1 dakika içerisinde şifreyi girmezseniz “Tekrar Gönder” butonu ile yeni şifre talep edebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikamızı inceleyebilirsiniz.