Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin
Tüm Sonuçları Görüntüle
Biber Meksika, farklı yemek tariflerine tat ve renk katmak amacıyla kullanılabilir. Damak tadı biberli ve baharatlı tatlara yatkın olanlar, özellikle et yemeklerinde Meksika biberini sıklıkla tercih eder. Biber Meksika ürünü, soğuk mezelerde ya da baklagiller ile yapılan yemeklerde de katılabilir.
Özgün bir aroması olan Meksika biberini salata çeşitlerine de ekleyebilirsiniz. Meksika biberi, besleyici bir sebze türü olmasıyla da bilinir. Taze olarak tüketebileceğiniz Meksika biberinin turşusunu ve konservesini de yapabilirsiniz. Biber Meksika ürünü ile salça yapabilir; sebzeyi pişireceğiniz yemeklere katarak lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz.
Meksika Çorbası
1. Bir tencerede tereyağını eritin. Soğanları doğrayıp, tereyağında pembeleşene kadar kavurun.
2. Meksika biberi katıp yarım dakika pişirdikten sonra domates ve su ekleyin.
3. 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip, orta ateşte suyun yarısını çekene kadar pişirin.
4. Köftesini hazırlamak için bir kasede kıyma, ufalanmış ekmek, yumurta, sarımsak ve 1 çay kaşığı tuzu karıştırıp yoğurun.
5. Fındık büyüklüğünde köfteler yapıp çorbaya katın.
7. Tencereyi kapağı kapalı olarak ağır ateşte pişirin.
Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.
Öneriniz ekibimiz tarafından en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.
Önerilerininiz gönderilirken bir hata oluştu.
Biber Meksika 150 G
Marka: Erüst
numaralı telefonunuza gönderilen Mobil Onay Kodu'nu girerek doğrulama işlemini tamamlayın
Şifre ulaşmaz ya da 1 dakika içerisinde şifreyi girmezseniz “Tekrar Gönder” butonu ile yeni şifre talep edebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikamızı inceleyebilirsiniz.