20000000000002/20000000000102/20000000001012

Biber Çarliston Kg

Reyondan

Patlıcan Güveç

1. 1 orta boy kuru soğanı ve 6 arpacık soğanı küçük küçük doğrayıp, tereyağında kavurun. 

2. 250 gr. kuzu kuşbaşı eti ilave edip suyunu çekene kadar 15 dk. kadar pişirin. 

3. Etler suyunu çekince iri iri doğranmış 4 patlıcanı, 3-4 adet çarliston biberi ve 4 domatesi ekleyin. Ilık su ile 1 çorba kaşığı salçayı ve sevdiğiniz baharatları katıştırıp üzerine dökün, tuz ilave edin. 

4. Ocakta biraz harmanladıktan sonra 180 derece ısıtılmış fırında pişirin. Fırında yaklaşık 1 saat kadar tutup, pişirme işlemi tamamlandıktan sonra servis edin.

Patlıcan Güveç

1. 1 orta boy kuru soğanı ve 6 arpacık soğanı küçük küçük doğrayıp, tereyağında kavurun. 

2. 250 gr. kuzu kuşbaşı eti ilave edip suyunu çekene kadar 15 dk. kadar pişirin. 

3. Etler suyunu çekince iri iri doğranmış 4 patlıcanı, 3-4 adet çarliston biberi ve 4 domatesi ekleyin. Ilık su ile 1 çorba kaşığı salçayı ve sevdiğiniz baharatları katıştırıp üzerine dökün, tuz ilave edin. 

4. Ocakta biraz harmanladıktan sonra 180 derece ısıtılmış fırında pişirin. Fırında yaklaşık 1 saat kadar tutup, pişirme işlemi tamamlandıktan sonra servis edin.