DSACategoryId/20000000000003/20000000000105/20000000001022
Beypi Tabaklı Soslu But Pirzola

Beypi Tabaklı Soslu But Pirzola

Marka: Beypiliç
24,30 TL
18,23 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Önerileriniz

Beypi Tabaklı Soslu But Pirzola

Beypi Soslu But Pirzola kg. butun, sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesilip üst parçasının, kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak pirzola haline getirilmesiyle elde edilir. Piliç etleri steril ortamlarda, veteriner hekimleri ve gıda mühendislerinin kontrolünde, hijyenik olarak üretilir. Soslanarak satışa sunulan Beypi Soslu But Pirzola; ızgara yapımına uygun olarak kesilmiştir.


Beypiliç yetiştirme çiftliğinde tavuklar; açıkta değil, kendi çiftliklerinde uzman veterinerlerin sıkı kontrolü altında her türlü biyogüvenlik önlemini alarak yetiştirilir. Ayrıca piliçler sadece Beypiliç tesislerinde üretilen yemlerle beslenir. Yem üretimimin her aşaması büyük bir titizlikle denetlenir. Yemler; hayvanların her türlü gereksinimleri dikkate alınarak üretilir ve daima kontrol altındadır. Beypiliç ürünlerinin tümü, ISO 9001: 2000 kalite belgesine sahiptir.


Taze ürünler buzdolabında (0 / 4 ° C) muhafaza edildiğinde son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Hemen tüketilmediğinde ise buzlukta 1 ay, derin dondurucuda 3 ay muhafaza edilebilir.


Mangalda lezzetli bir tavuk pirzola yapmak için; tavuğun etten daha geç piştiğini göz önüne almalısınız. Tavuk ne kadar çok çevrilirse o kadar iyi pişer. Mangal keyfinizde et ve köfte de varsa ilk olarak tavuğu pişirmeniz gerekir. Tavuk eti yanarsa tadında acılık olacağını da unutmamalısınız.


Tavuk Pirzola


But pirzolalar halihazırda soslu olduğundan ayrıca soslamanıza gerek yoktur. Pirzolaları; az yağlanmış tavada arkalı önlü iyice kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.


Detay

( ) Sepetinize Eklendi