Bazlama, geleneksel mutfağımızdan leziz bir ekmek türü olup kahvaltılar başta olmak üzere her öğün keyifle tüketilebilir. Yumuşacık özlü dokusu sayesinde sofraların vazgeçilmez lezzeti olur. Kahvaltıda sıcacık bazlamanın üzerine tereyağı, peynir ve çay güne nefis bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Bazlamanın içine dilediğiniz malzemeyi koyup tost makinesinde bastırarak da pratik ve lezzetli bir öğün hazırlayabilirsiniz.
Bazlama, geleneksel mutfağımızdan leziz bir ekmek türü olup kahvaltılar başta olmak üzere her öğün keyifle tüketilebilir. Yumuşacık özlü dokusu sayesinde sofraların vazgeçilmez lezzeti olur. Kahvaltıda sıcacık bazlamanın üzerine tereyağı, peynir ve çay güne nefis bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Bazlamanın içine dilediğiniz malzemeyi koyup tost makinesinde bastırarak da pratik ve lezzetli bir öğün hazırlayabilirsiniz.