DSACategoryId/20000000000005/20000000000127/20000000001122/20000000010423

Barilla Glutensiz Burgu (Fusilli) Makarna 400 G

Marka: Barilla
24,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Barilla Glutensiz Burgu (Fusilli) Makarna 400 G

Barilla Glutensiz Fusilli nedir?

Artık glutensiz beslenenlerin de lezzetli bir makarnası var. Barilla Glutensiz makarna, alıştığınız Barilla tadı ve kalitesinde, beyaz mısır, sarı mısır ve pirincin özel karışımından elde edilen özel hamuruyla üretiliyor.

Barilla Glutensiz Makarnalar sevdiğiniz makarnanın tadı ve dokusunda.

Barilla Glutensiz Fusilli' yi yine glutensiz Barilla soslarla deneyebilirsiniz. Aynı zamada Barlla Glutensiz Fusilli fırında makarnalar için de çok uygun

Glutensiz

Klasik makarna lezzeti ve yapısında

Glutensiz Barilla Fusilli 9 dakikada hazır. 

Kullanım Önerileri
Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın. Kaynayan suya makarnalarınızı atıp 9 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin.

Net Miktar (g/ml)
400

Menşei
İTALYA

İçindekiler
Beyaz mısır unu %65 , Sarı mısır unu %29,5 , pirinç unu %5 , Su , Emilgatör (yağ asitleri ve mono ve digliseridleri)

Alerjen Uyarısı
Gluten intoleransı olan kişiler için üretilmiştir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BARİLLA GIDA A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Karbonhidrat (g) 78.7
Doymuş yağ (g) 0.3
Enerji (kcal) 359.0
Şeker (g) 1.2
Tuz (g) 0.0
Enerji (kJ) 1524.0
Yağ (g) 1.8
Protein (g) 6.5

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fırında Ton Balıklı Makarna Tarifi (Glutensiz)


Malzemeler:

1 paket Barilla Glutensiz fusilli

4 çay kaşığı zeytinyağı

200 g beyaz soğan

250 g bezelye

1 demet körpe ıspanak

500 ml krema

Tuz, karabiber

500 g cheddar

360 g ton balığı

100 g glutensiz galeta


Tarif:

Kaynayan suya bir tutam tuz atıp daha sonrasında 1 paket Glutensiz Fusilli'yi ekleyin ve paket üstündeki dakika kadar haşlayın. Başka bir tavada zeyntinyağını ısıtıp rendelenmiş soğanları ekleyin renkleri döndükten sonra haşlanmış bezelyeleri ve ardından ıspanağı ve kremayı ekleyip sosu çektirin. Sonrasında tuz, karabiber ve cheddar peynirini ekleyip karıştırın. Hazırladığınız sosu, ayrı bir fırın kabına aldığınız makarnanın üzerine dökün. Bu makarna sos karışımının üstüne ton balığı, galeta ve cheddar peynirini ekleyip 200 derecelik önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi