Banvit Soslu Piliç Pirzola, derili üst but etinin kemik ucuna kadar sıyrılması ile hazırlanan pirzolanın leziz baharat karışımıyla harmanlanmasından elde edilir. Hızlı, pratik ve lezzetli bir öğün hazırlamak isteyenler için harika bir alternatif olur. Fırın, mangal ya da tavada pişirebilir; pilav, makarna çeşitleri başta olmak üzere çeşitli salata ve garnitürlerle de servis edebilirsiniz.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Banvit Soslu Piliç Pirzola, derili üst but etinin kemik ucuna kadar sıyrılması ile hazırlanan pirzolanın leziz baharat karışımıyla harmanlanmasından elde edilir. Hızlı, pratik ve lezzetli bir öğün hazırlamak isteyenler için harika bir alternatif olur. Fırın, mangal ya da tavada pişirebilir; pilav, makarna çeşitleri başta olmak üzere çeşitli salata ve garnitürlerle de servis edebilirsiniz.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.