Banvit Piliç Katı, içi temizlenmiş ve zarı alınmış taşlık eti olup leziz bir öğün hazırlama imkanı sunar. Sotesi, kavurması ya da yahnisi yapılabilen piliç doyurucu ve lezzetli olması ile tercih edilebilir.
Taze ürünü buzdolabında 0-3ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda
-18ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Banvit Piliç Katı, içi temizlenmiş ve zarı alınmış taşlık eti olup leziz bir öğün hazırlama imkanı sunar. Sotesi, kavurması ya da yahnisi yapılabilen piliç doyurucu ve lezzetli olması ile tercih edilebilir.
Taze ürünü buzdolabında 0-3ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda
-18ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.