Banvit Piliç Pirzola, derili üst budun eti kemik ucuna kadar sıyrılarak hazırlanır. Fırında, ızgarada ya da mangalda baharatlandırarak pişirebileceğiniz tavuk pirzola; besleyici, lezzetli ve pratik bir yemek için ideal bir seçenek olur.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Banvit Piliç Pirzola, derili üst budun eti kemik ucuna kadar sıyrılarak hazırlanır. Fırında, ızgarada ya da mangalda baharatlandırarak pişirebileceğiniz tavuk pirzola; besleyici, lezzetli ve pratik bir yemek için ideal bir seçenek olur.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.