Banvit Piliç Kanat, ucu alınmış kanatların alt ve kısımlarından elde edilir. Enfes tadıyla damağınızı şenlendiren kanat, özellikle mangala çok yakışır. Baharatlı soslarla harmanlayıp fırında ya da ızgarada da pişirilebilen piliç kanat, çıtır çıtır kızarmış dış dokusu ve leziz tadıyla sofranızın baş tacı olur.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Banvit Piliç Kanat, ucu alınmış kanatların alt ve kısımlarından elde edilir. Enfes tadıyla damağınızı şenlendiren kanat, özellikle mangala çok yakışır. Baharatlı soslarla harmanlayıp fırında ya da ızgarada da pişirilebilen piliç kanat, çıtır çıtır kızarmış dış dokusu ve leziz tadıyla sofranızın baş tacı olur.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.