Banvit Piliç Kalça Şiş, kemikleri ayıklanmış derili but etinin şişlere geçirilmesiyle hazırlanır. Leziz tadıyla nefis bir akşam ya da öğle yemeği olan kalça şiş, ızgaraya ya da mangala çok yakışır. Kalça şiş, pilav çeşitleri ve salatalarla sunabilirsiniz.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Banvit Piliç Kalça Şiş, kemikleri ayıklanmış derili but etinin şişlere geçirilmesiyle hazırlanır. Leziz tadıyla nefis bir akşam ya da öğle yemeği olan kalça şiş, ızgaraya ya da mangala çok yakışır. Kalça şiş, pilav çeşitleri ve salatalarla sunabilirsiniz.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.