Banvit Piliç Baget, derili ve kemikli alt buttan elde edilir. Son derece lezzetli olan piliç bageti, soslayıp elma dilim patateslerle fırında pişirebilir; hızlı ve leziz bir öğün hazırlayabilirsiniz.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Banvit Piliç Baget, derili ve kemikli alt buttan elde edilir. Son derece lezzetli olan piliç bageti, soslayıp elma dilim patateslerle fırında pişirebilir; hızlı ve leziz bir öğün hazırlayabilirsiniz.
Taze ürünü buzdolabında 0-4 ºC`de, dondurulmuş ürünü derin dondurucuda -18 ºC`de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.