Bağdat Kekik Suyu, kekik yağının damıtılma işlemi sırasında, yağın altında biriken sudur. Bir çay bardağının dörtte birini dolduracak kadar kekik suyu, bardağın geri kalanına da su yada meyve suyu eklenerek tüketilebilir. Bağdat Kekik Suyu kapaklı şişede satışa sunulmuştur.
Üretim aşamaları:
Hasat öncesinde; bitkinin aroması en doygun seviyeye gelene dek yetişmesi beklenir. Bağdat Baharat, ürün standartlarına en uygun ham maddeyi özenle seçer. Fabrikada ham madde işlenirken; aromasını, doğallığını ve tazeliğini koruyacak özel üretim işleme sistemleri kullanılır. Ürünlerin ambalajlanması ileri teknoloji ile el değmeden gerçekleştirilir. Baharat saklama koşulları için en doğru ambalaj belirlenir. Bu sayede ürünler aromasını yitirmeden tazeliğini uzun süre korur. Sofralarınıza taze olarak ulaşır.
Bağdat Kekik Suyu, kekik yağının damıtılma işlemi sırasında, yağın altında biriken sudur. Bir çay bardağının dörtte birini dolduracak kadar kekik suyu, bardağın geri kalanına da su yada meyve suyu eklenerek tüketilebilir. Bağdat Kekik Suyu kapaklı şişede satışa sunulmuştur.
Üretim aşamaları:
Hasat öncesinde; bitkinin aroması en doygun seviyeye gelene dek yetişmesi beklenir. Bağdat Baharat, ürün standartlarına en uygun ham maddeyi özenle seçer. Fabrikada ham madde işlenirken; aromasını, doğallığını ve tazeliğini koruyacak özel üretim işleme sistemleri kullanılır. Ürünlerin ambalajlanması ileri teknoloji ile el değmeden gerçekleştirilir. Baharat saklama koşulları için en doğru ambalaj belirlenir. Bu sayede ürünler aromasını yitirmeden tazeliğini uzun süre korur. Sofralarınıza taze olarak ulaşır.


