Bağdat Karabiber Tane Değirmen

Bağdat Karabiber Tane Değirmen

Marka: Bağdat
15,95 TL
12,76 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Karabiberin kullanım alanı oldukça fazladır. Uzun yıllardır tüketilmektedir. Mutfakta ve gıda sanayiinde özellikle et ve fırın ürünlerinde, çeşni ürünleri ve sebze, tavuk ve balık çorbalarında, ayrıca sebze, alkolsüz içecek, soslarda, zeytinyağlı ve etli dolmalarda, turşu, salata, yumurta ve şekerlemelerde kullanılır. Bağdat Tane Karabiber, yemeklere lezzet katar. Bağdat tane karabiber değirmen kapaklı ambalajda satışa sunulmuştur. Tekrar doldurulabilir.


Üretim aşamaları:

Hasat öncesinde; bitkinin aroması en doygun seviyeye gelene dek yetişmesi beklenir. Bağdat Baharat, ürün standartlarına en uygun ham maddeyi özenle seçer. Fabrikada ham madde işlenirken; aromasını, doğallığını ve tazeliğini koruyacak özel üretim işleme sistemleri kullanılır. Ürünlerin ambalajlanması ileri teknoloji ile el değmeden gerçekleştirilir. Baharat saklama koşulları için en doğru ambalaj belirlenir. Bu sayede ürünler aromasını yitirmeden tazeliğini uzun süre korur. Sofralarınıza taze olarak ulaşır.


Baharat ürünlerini, ambalajını açtıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösterin. Kapalı olarak ise güneş ışığı ve nemden uzak olarak muhafaza edin.






Detay

Kılıç Şiş  

Malzemeler:

750 gr. kılıç balığı filetosu

1 orta boy domates 

½ dilimlenmiş limon 

3 çarliston biber 

5 defne yaprağı 


Marine malzemesi:

½ rendelenmiş kuru soğan 

3 defne yaprağı 

1 diş sıkılmış sarımsak 

1/2 çay kaşığı öğütülmüş tane karabiber 

1 çay kaşığı tuz 

1 tatlı kaşığı limon suyu 

1 çay bardağı zeytinyağı 

1 tatlı kaşığı domates salçası 


Yapılışı:

Balık filetosunu yaklaşık üçer santimlik küpler halinde düzgünce doğrayın. Domatesleri dilimleyip çekirdeklerini çıkartın. Çarliston biberi dilimleyin. Defne yapraklarını ikiye bölün. Tahta veya metal şişlere kişi başına üç parça balık aralarına da birer defne yaprağı, domates dilimi, çarliston biber ve limon dilimi dizin.


Şişlere geçirme işlemi bitince marinad malzemesini iyice karıştırın. Şişlerin her tarafını iyice bulayın. Kalanı da üzerine dökerek 10-15 dakika bekletin. Süre ne kadar uzarsa balıklar karışımı o kadar daha fazla içine çekecek ve lezzeti artacaktır. Izgara hazır olduğunda şişleri pişirmeye başlayın. Pişerken kurumasın diye bu karışımdan fırçayla balıkların üzerine sürebilirsiniz. Pişen balıkları bir dilim limon, yeşil salata ve haşlanmış patatesle birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi