DSACategoryId/20000000000005/20000000000119/20000000001077/20000000010169

Bağdat Karabiber Tane Değirmen

Marka: Bağdat
15,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Bağdat Karabiber Tane Değirmen

Karabiberin kullanım alanı oldukça fazladır. Uzun yıllardır tüketilmektedir. Mutfakta ve gıda sanayiinde özellikle et ve fırın ürünlerinde, çeşni ürünleri ve sebze, tavuk ve balık çorbalarında, ayrıca sebze, alkolsüz içecek, soslarda, zeytinyağlı ve etli dolmalarda, turşu, salata, yumurta ve şekerlemelerde kullanılır. Bağdat Tane Karabiber, yemeklere lezzet katar. Bağdat tane karabiber değirmen kapaklı ambalajda satışa sunulmuştur. Tekrar doldurulabilir.


Üretim aşamaları:

Hasat öncesinde; bitkinin aroması en doygun seviyeye gelene dek yetişmesi beklenir. Bağdat Baharat, ürün standartlarına en uygun ham maddeyi özenle seçer. Fabrikada ham madde işlenirken; aromasını, doğallığını ve tazeliğini koruyacak özel üretim işleme sistemleri kullanılır. Ürünlerin ambalajlanması ileri teknoloji ile el değmeden gerçekleştirilir. Baharat saklama koşulları için en doğru ambalaj belirlenir. Bu sayede ürünler aromasını yitirmeden tazeliğini uzun süre korur. Sofralarınıza taze olarak ulaşır.


Baharat ürünlerini, ambalajını açtıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösterin. Kapalı olarak ise güneş ışığı ve nemden uzak olarak muhafaza edin.






İçindekiler
karabiber tane

Net Miktar (g/ml)
50

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-06-K-012834

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BAĞDAT PAZ.TİC.LTD.ŞTİ.

Kullanım Önerileri
Etli, sebzeli sulu yemeklerin tümünde kullanılır.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Enerji (kcal) 0
Enerji (kJ) 0
Yağ (g) 0
Doymuş yağ (g) 0
Karbonhidrat (g) 0
Şeker (g) 0
Protein (g) 0
Tuz (g) 0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Kılıç Şiş  

Malzemeler:

750 gr. kılıç balığı filetosu

1 orta boy domates 

½ dilimlenmiş limon 

3 çarliston biber 

5 defne yaprağı 


Marine malzemesi:

½ rendelenmiş kuru soğan 

3 defne yaprağı 

1 diş sıkılmış sarımsak 

1/2 çay kaşığı öğütülmüş tane karabiber 

1 çay kaşığı tuz 

1 tatlı kaşığı limon suyu 

1 çay bardağı zeytinyağı 

1 tatlı kaşığı domates salçası 


Yapılışı:

Balık filetosunu yaklaşık üçer santimlik küpler halinde düzgünce doğrayın. Domatesleri dilimleyip çekirdeklerini çıkartın. Çarliston biberi dilimleyin. Defne yapraklarını ikiye bölün. Tahta veya metal şişlere kişi başına üç parça balık aralarına da birer defne yaprağı, domates dilimi, çarliston biber ve limon dilimi dizin.


Şişlere geçirme işlemi bitince marinad malzemesini iyice karıştırın. Şişlerin her tarafını iyice bulayın. Kalanı da üzerine dökerek 10-15 dakika bekletin. Süre ne kadar uzarsa balıklar karışımı o kadar daha fazla içine çekecek ve lezzeti artacaktır. Izgara hazır olduğunda şişleri pişirmeye başlayın. Pişerken kurumasın diye bu karışımdan fırçayla balıkların üzerine sürebilirsiniz. Pişen balıkları bir dilim limon, yeşil salata ve haşlanmış patatesle birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi