Ayva Tatlısı
1. Ayvaların kabuklarını soyup, derin bir kapta limon suyunda bekletin.
2. Düz bir tabağa şekeri döküp, ayvaları bulayın.
3. Derin bir fırın kabına ayvaları yerleştirin, çubuk tarçın ve karanfil ekleyin.
4. Tabakta kalan şekeri ayvaların ortasına dökün.
5. Su ekleyerek, 200 derecede önceden ısıttığınız fırında, 50 dakika pişirin.
Ayva Tatlısı
1. Ayvaların kabuklarını soyup, derin bir kapta limon suyunda bekletin.
2. Düz bir tabağa şekeri döküp, ayvaları bulayın.
3. Derin bir fırın kabına ayvaları yerleştirin, çubuk tarçın ve karanfil ekleyin.
4. Tabakta kalan şekeri ayvaların ortasına dökün.
5. Su ekleyerek, 200 derecede önceden ısıttığınız fırında, 50 dakika pişirin.


