DSACategoryId/20000000000005/20000000000119/20000000001077/20000000010173
Arifoğlu Pul Kırmızı Biber 70 G

Arifoğlu Pul Kırmızı Biber 70 G

Marka: Arifoğlu
5,90 TL
4,72 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Arifoğlu Pul Kırmızı Biber 70 G

Arifoğlu Pul Biber 70 gr. acı taze biberlerin kurutulup pul haline getirilmesiyle elde edilir. Yahniler, harçlar, soslar ve çorbalarda ve acı tat istenen tüm yemeklerde afiyetle kullanılabilir.  


Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler; eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim; Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.


Arifoğlu ürünlerinde (baharat ve bitkiler) raf ömrü iki yıldır. Ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmeli, kapalı kutusunda saklanan ürünler, güneş ışığı ve nemden uzak tutulmalıdır.




Net Miktar (g/ml)
70

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ARPAŞ ARİFOĞLU PAZ.DAĞ.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Salçalı Bulgur Pilavı

Malzemeler:

2 su bardağı pilavlık bulgur

1 adet yeşil biber

1 yemek kaşığı domates salçası

1 yemek kaşığı biber salçası

1 adet kuru soğan

3 yemek kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı pul biber

1 çay kaşığı kimyon

1 çay kaşığı kuru nane

1 çay kaşığı kuru kekik

3 su bardağı ılık su

Tuz


Yapılışı:

Tencereye tereyağı ekleyin ve soğanları kavurun. Ardından biberi temizleyin, ince ince kıyın ve ekleyip soteleyin. Salçaları ekleyin ve kavurmaya devam edin. Bulguru ekleyin, baharatları da ekleyip tuzunu ve suyunu koyun. Altı kısık ateşte bulgurlar suyu çekene kadar pişirin. Ocaktan aldıktan sonra pilavı dinlendirin ve servis edin. Afiyet olsun.


( ) Sepetinize Eklendi