DSACategoryId/20000000000005/20000000000119/20000000001077/20000000010173

Arifoğlu Pul Biber 200 G

Marka: Arifoğlu
14,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Arifoğlu Pul Biber 200 G

Arifoğlu Pul Biber 200 gr. acı taze biberlerin kurutulup pul haline getirilmesiyle elde edilir.


Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler; eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim; Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.


Arifoğlu ürünlerinde (baharat ve bitkiler) raf ömrü iki yıldır. Ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmeli, kapalı kutusunda saklanan ürünler, güneş ışığı ve nemden uzak tutulmalıdır.



Net Miktar (g/ml)
200

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ARPAŞ ARİFOĞLU PAZ.DAĞ.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Sarımsak ve Acı Soslu Spagetti

Malzemeler:

5 diş sarımsak 

100 ml zeytinyağı 

1/2 çay kaşığı kırmızı pul biber 

1/2 demet maydanoz 

100 gr rendelenmiş parmesan peyniri (isteğe bağlı) 

Tuz 

Karabiber 

1 paket spagetti (haşlanmış)


Yapılışı:

Sarımsakları ince bir şekilde dilimleyip maydanozları kıyın. Geniş bir tavaya zeytinyağı ve sarımsağı koyun ve kısık ateşte sarımsaklar çok açık kahverengi olana kadar pişirin. Pul biberi de ilave edip yeni haşlayıp çok az sulu bırakıp süzdüğünüz sıcak spagettinin üstüne dökün. Maydanoz, karabiber ve rendelenmiş parmesan peynirini ekleyip iyice karıştırın ve sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi